He who thinks well, cooks well…
Recommended by a friend, I was welcomed by Luca for my birthday lunch; Superlative cuisine and excellent service. I will be back soon
Renato Montanaro
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06 Maggio 2024
10,0
The place is not large but the tables are arranged in such a way as to have plenty of space, the fish-based food is very refined, excellent service and staff are very knowledgeable and attentive to your requests. We will definitely be back very soon.
Ugo Pica
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01 Maggio 2024
10,0
A pleasant and unexpected surprise. Finally a place to eat excellent fish near Turin.
Costantino Spanedda
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27 Aprile 2024
10,0
Sunday lunch
Excellent food, special but simple dishes
Advised
M. L
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17 Aprile 2024
10,0
Excellent fish dinner. Each course was full of imagination, taste and explained in detail. Qualified staff, excellent service, we left satisfied. I advise.
Gian Luigi Cargnino
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06 Aprile 2024
10,0
Per il Pranzo di Pasqua in famiglia, abbiamo scelto questo ristorante.
Di solito non sono avvezzo a lasciare recensioni dopo la prima visita, ma in questo caso l’eccezione è doverosa.
Iniziamo con il dire che il locale è arredato in modo semplice, non è enorme, ma i tavoli sono ben distanziati fra loro, per cui gli spazi di manovra sia dei commensali sia dello staff, sono garantiti.
Servizi igienici puliti e cucina a vista, sono un valido biglietto da visita.
Luca, il proprietario, è una persona simpatica, che entra subito in sintonia con i commensali, pochi fronzoli, diretto, soprattutto nella spiegazione dei piatti e degli ingredienti utilizzati nella preparazione.
Ottima la materia prima, ben cucinata, servizio veloce e camerieri gentili.
Il vino scelto da noi è stato quello della casa, un buon Glera frizzantino che ben si accompagna a tutto pasto.
È comunque presente una carta dei vini ben fornita, per intenditori.
L’unica segnalazione che mi permetto di fare è che sarebbe auspicabile sostituire almeno un piatto, quando vengono serviti alcuni antipasti, molto diversi fra loro.
Questo perché può non essere gradito dover mettere i polipetti in umido, nello stesso piatto in cui era presente la salsina teriyaki, utilizzata per accompagnare le tartare di pesce.
Comunque, alla richiesta di un commensale, il piatto pulito è stato prontamente fornito.
Dolci della casa: porzioni leggermente scarsine ma nel complesso ottimi.
Senza voler insegnare il mestiere a nessuno, ma in base al mio gusto personale, mi farebbe piacere dare un suggerimento: sulle vostre ottime torte alle nocciole e al cioccolato, essendo logicamente asciutte, ben si accosterebbe un cucchiaio di crema allo zabajone o pasticcera, questo solo per renderle più morbide e succulente.
Caffè preparato con la Moka, come in famiglia, digestivo offerto e gradito.
Conto nella norma, tutto sommato adeguato alla quantità, qualità e freschezza della materia prima utilizzata.
Torneremo sicuramente, siamo curiosi di assaporare altri piatti.
Check_Quality
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31 Marzo 2024
6,0
You don't necessarily need to have a Michelin star or have a location overlooking the sea to wake up from a lunch totally satisfied with the experience... And this is exactly what happened to me in this restaurant…. Family business with a great desire to do, and above all very capable...
Stefano kabakcieff
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24 Marzo 2024
10,0
Perfect dinner, quality fish and above all impeccable cooking. The fettuccine with mixed seafood is special.
Stefano Buratto
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21 Marzo 2024
10,0
Excellent experience. First time at the Black Owl for us and we really enjoyed it.
First of all, many compliments to Luca who welcomed us and treated us very well, very knowledgeable and friendly, it was truly a pleasure to deal with him.
Let's get to the dishes, everything is excellent, you can't criticize them even if you wanted to. Delicious appetizers (incredible scallops au gratin) and very high quality ingredients (very good tuna for the tartare).
The first courses surprised us both, both the ravioli filled with salmon and the tagliolini with seafood (the latter reach very high levels with the chilli pepper recommended by Luca).
Ditto for the second.
As for the desserts, an honorable mention for the panna cotta, which was truly a bomb, as had already been announced to us by the girl in the room.
Large choice of wines to accompany the dishes.
Lastly, I would like to focus on something that I really appreciated, namely the absolute transparency of the prices and methods of the fixed menu. I find it an excellent idea to be able to vary the courses according to the customers' needs (and it is remarkable the fact that they are ready to make changes in no time by offering you other fantastic dishes), and it is also nice that during the service additional courses are offered with a change in price so you can choose freely.
What can I say, if you are in the Collegno area, absolutely go there, otherwise take the car and go there anyway.
OPTIMAL!
Alessio De Fazio
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21 Marzo 2024
10,0
Posto carino, servizio preciso senza essere invadente, buona qualità del cibo. I piatti che abbiamo preso sono stati l'antipasto misto (personalmente ho trovato tutto ottimo), gli spaghetti alle vongole, le tagliatelle al pesce e gli spaghetti alla bottarga (saporiti, per chi, come me, ama poco i gusti delicati). Non consiglierei la torta alle nocciole, ma la torta di mele ha avuto un successone. Se passate da Collegno, andateci
Dream723506
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24 Febbraio 2024
10,0