Despite booking online at very short notice, we were greeted very nicely and in German and were given a table in the courtyard for the four of us. The friendly service gave us helpful suggestions when choosing food and wine. We shared Parmigiana di melanzani as a starter and then enjoyed spaghetti alla carbonare (really great!), the best fresh ravioli and rabbit roulade (phenomenal sauce!). Many thanks to the team at Il Posto di Ste for the relaxing lunch break!
Stefaan De Winter
.
27 Maggio 2024
10,0
Dishes to savor and excellent wine
Andrea Chiucchiuini
.
26 Maggio 2024
10,0
Delicious food, nice and professional staff, cute location with its own open-air space. Recommended!
Veronica Pivotto
.
06 Maggio 2024
10,0
Intimate and nice place, we ate very well :)
Adriana De Ros
.
13 Aprile 2024
10,0
Excellent refined food, super particular wine
Precise and prepared service
Dani Lela
.
12 Aprile 2024
10,0
Excellent artichokes, medium-high prices, city center location, small but well-kept environment. Friendly staff.
army moser
.
08 Aprile 2024
10,0
The place is not very big but nice. Atmosphere a little too refined for my tastes. Not really an environment for families with small children. However, excellent food and service. Prices from a city center restaurant.
Stefano
.
30 Marzo 2024
10,0
Excellent first courses...the plins are exceptional!!! Too bad the portions are below the norm. Wine cellar with a wide choice but with prices well above average
Willy Coyote
.
27 Marzo 2024
8,0
Piatti gustosi, serviti velocemente e nelle giuste porzioni. Forse si potrebbe fare qualche piatto più tipico della regione ma naturalmente è il giudizio di chi come me viene da fuori. Ottimi salumi di antipasto, buona cacio e pepe e ravioli, il risotto era forse il piatto meno riuscito. Buoni i secondi di carne e carta dei vini in linea con la tipologia di ristorante (e’ una gradevole osteria di paese, ideale per un buon piatto del giorno).
Corrado C
.
03 Marzo 2024
8,0
Osteria piccola e una grande cucina.
Buoni gli gnocchi di zucca, buona la carbonara e buona il cacio e pepe.
Antipasto offerto dall'osteria pane con olio una ciottolina d'olio evo siciliano con granelli di sale sempre siciliani.
Non propone piatti del posto ma di tutt'italia, cucinati molto bene.
Sublime il dolce "bonet piemontese", un budino di cacao con pan di Spagna di cacao, amaretti sbriciolati e un ciuffo di panna montata da accompagnamento.
Personale gentilissimo e ti spiegano i piatti e la provenienza del vino che hai preso.
Prezzi non economici ma la cucina li vale
erikad99
.
10 Dicembre 2023
8,0