What can I say, I think one of the best taverns I've tried. This is truly the real Osteria, like those of the past. Excellent service, the hosts were helpful, hospitable and fun, they really immersed us in the atmosphere of a real Osteria... Really good food. From the menu they offered that day, we took the cacio pepe meatballs as an appetizer, then pigeon and suckling pig, marinated courgettes and Reggiana-style potatoes, water and wine... EVERYTHING EXCELLENT! Average prices (we spent €50 for 2)
Sincere congratulations! We also left a tip.
F. M.
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20 Maggio 2024
10,0
Very nice place in the historic centre.
Informal but high-class environment
Menu of the day with a choice of dishes, all really excellent
Fast and friendly service
Highly recommended
Prices more than fair
A 3-course menu €25 excluding drinks and desserts, but water costs €1 like coffee and there is no cover charge
Sara
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28 Aprile 2024
10,0
We went last night, good food (amazing pigeon) and excellent service... super recommended
Marco Paloni
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26 Aprile 2024
8,0
Excellent value for money. Very friendly and helpful staff.
Generoso Sanseverino
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23 Aprile 2024
10,0
Very nice and welcoming tavern with trained and helpful staff. Good dishes and excellent quality/price ratio.
Mario Arena
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16 Marzo 2024
8,0
Every time an experience, a pleasure, a surprise. Even better: these guys have started very well but they manage to warm our hearts and above all our stomachs with growing obstinacy. I adore.
odette furiani
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28 Febbraio 2024
10,0
Highly recommended restaurant, everything good
Fabiano Cammoranesi
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07 Febbraio 2024
10,0
Saturday evening dinner with my wife. We ate really well. From ribollita with meatballs, to tortelli carbonara, to then move on to pigeon alla folignate and roast free-range chicken with rosemary. To conclude, tart with ricotta, chocolate and chestnuts. Traditional food, excellent. Good and fast service. Typical tavern atmosphere. Nice and kind staff. The very nice owner. I recommend this place. Please book well in advance.
Pietro Epifani
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30 Gennaio 2024
10,0
Famosissima a Foligno, in questa osteria si viene catapultati negli odori, nei sapori e nelle atmosfere delle antiche osterie umbre com’erano una volta. Il proprietario, numero uno indiscusso, è l’Oste con la O maiuscola, se avete la fortuna di incrociarlo con poche parole vi allieterá la serata. Menu non estesissimo ma molto selezionato: prendiamo una caramella ripiena di carne bianca assortita, vitello e interiora (pajata) che è la fine del mondo. Pappardelle al cinghiale come primo buonissime, e per secondo l’immancabile piccione, piatto forte del locale. Chiude il pasto una sorprendente panna cotta pere e Varnelli davvero ben riuscita. Sui vini non esitate a prenderli sfusi: sono di ottima qualità, provenienti da importanti viticoltori locali. Prezzo onestissimo. Esperienza più che positiva, attenzione solo alla scelta menu perché sono sapori che non a tutti possono piacere, ma se si sceglie una osteria, questo locale ha davvero tutto per soddisfarvi.
Matvej88
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10 Dicembre 2023
10,0
Simpatia e qualità! Piatti ottimi, serviti nella semplicità di una volta, con tanta simpatia e attenzione. Bravi davvero
Francesco V
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09 Dicembre 2023
10,0