A rarity! Finding a good quality tavern that offers traditional local dishes is now really difficult.
Inundated by YouTubers who discover fake trattorias or by chefs who sell you dry bread plated to perfection.
The innkeeper is sociable and talkative, the dishes honest and tasty, the bill more than fair.
Tasted a fried cutlet between two slices of aubergines and provola, stuffed anchovies (with provola) and fried, a Benevento version of the pajiata with potatoes and peppers. Even the desserts were typical and homemade.
Well done.
In Rome these places are extinct.
Giorgio Emme
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06 Maggio 2024
10,0
Specialties of the places, excellent food, excellent service
Marel Shop Ricambi Elettrodomestici (MarelShop)
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05 Maggio 2024
10,0
Beautiful experience in Benevento, highly qualified staff who work with passion and joy, a real pleasure, I will definitely return.
Mario Go
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05 Maggio 2024
10,0
Perfect place to enjoy traditions
Giuseppe Pace
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04 Maggio 2024
10,0
Very familiar atmosphere, kind and friendly staff. Excellent cuisine with local products.
You can easily exchange a joke with other guests while enjoying the specialties of the past.
Seeing is believing...
Pasquale Cusano
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26 Aprile 2024
10,0
One word...absolute delicacy...!!! From Mr. Alfonso to the good and excellent food!!
Vincenza Alicino
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21 Aprile 2024
10,0
The traditional and rustic dishes such as Lardiata are good.
I wouldn't suggest seafood dishes on the menu, they clash with the environment and are not satisfying. Friendly staff and quick service.
Rosario Angotti
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14 Aprile 2024
8,0
Characteristic place of the place. Very friendly and helpful people. We ate very well and had special dishes at affordable prices..
Mario Zacco
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11 Aprile 2024
10,0
Vera cucina tradizionale(vedi foto menù) trattata con grande maestria,in ambiente rustico e piacevolmente caotico. Anche i piatti meno "leggeri" risultano ben digeribili.
Consiglierei ai molti giovani, improvvisati ristoratori di passare da queste parti per imparare come si accolgono i clienti.
Prezzi d'altri tempi.
gianpiero54
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06 Gennaio 2024
10,0
Pochi tavoli, spartano, ma i sapori della tradizione sono per me una grande attrazione!
Il proprietario ci ha spiegato esaustivamente ogni piatto, annunciando che il loro menu cambia ogni due settimane, utilizza solo prodotti freschi e di stagione.
Abbiamo preso il baccalà fritto su letto di ceci e polpettone di pane davvero ottimo!
Non ricordo il nome degli altri piatti, un primo con patate, pancetta e cipolla ed una bistecchiera fi mais le, tutto ben condito ed appetitoso!
La mia amica ha preso una zuppa di patate e baccalà e si è detta soddisfatta!
Lo consiglio se passate per Benevento!
LauraScata72
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30 Dicembre 2023
10,0