Excellent cuisine with typical dishes but the strawberry and ricotta cheese cake will remain in my top ten for a long time. Fast service and generous portions, nice place.
Ivano Montagner
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25 Maggio 2024
10,0
Normal dishes.
For carbonara and amatriciana there are better places
Giovanni Carlo Di Meglio
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02 Aprile 2024
6,0
A decidedly famous tavern, very renowned in the area. Cozy, simple and tastefully furnished place: the acoustic soundproofing work on the ceiling is very interesting, which allows normal conversation even when the room is full. The dishes are simply exquisite, between traditional cuisine and new proposals. The carbonara is unmissable, a true must of the place. A tavern definitely worth recommending.
piero 50 (piero 50)
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21 Marzo 2024
10,0
Osteria Corridore is a popular restaurant in L'Aquila, known for combining tradition and innovation in its cuisine. With a menu that changes monthly to guarantee fresh and seasonal ingredients, it offers classic dishes such as the legendary Carbonara, the selection of typical Abruzzo cheeses and the quality of the first courses.
Tony Palla
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21 Marzo 2024
8,0
Kindness and courtesy combined with excellent dishes. Carbonara TOP.
Pasqualino D Alonzo
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14 Marzo 2024
10,0
Siamo stati con un gruppo di amici di mercoledì a pranzo malgrado il giorno feriale il ristorante era pieno. Non tornavamo da una quindicina di Anni ma
Siamo andati sul sicuro con i primi i classici Carbonara e Amatriciana In memoria del grande
ex proprietario Mario Corridore letteralmente erano Fantastici.
Per secondo salsicce grigliate con patate al forno e girello e per finire un ottima crostata con ricotta e cioccolato.... Tutto veramente delizioso
Il Posto è veramente carino rimodernato
il personale simpatico competente e il servizio velocissimo e prezzo competitivo voto 10
Giuseppe C
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13 Marzo 2024
10,0
Friendliness, kindness of the staff. The unique, good, truly sensational foods. Super good desserts. My best compliments. And thanks
Aldo Masciarelli
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02 Marzo 2024
10,0
Tipica trattoria con cucina casereccia a pochi km da L' Aquila. Abbiamo optato per una carbonara "la Mario" da dividere, pallotte cacio e ova e un cosciotto di agnello disossato e arrotolato, cotto prima a bassa temperatura e poi passato alla piastra a fette. Si scioglieva in bocca. Fine pasto ovviamente accompagnato dalla genziana, bevanda digestiva tipica abruzzese.
Servizio professionale e ambiente piacevole.
Buon rapporto qualità prezzo.
elvira t
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26 Febbraio 2024
10,0
Nice to go back. Great food and friendly, professional service. Great experience
Nando Taglieri
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25 Febbraio 2024
10,0
Quiet place, excellent cuisine, friendly and fast service.. recommended
Roberta Mostacci
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25 Febbraio 2024
8,0