A trattoria 15 minutes from the center of L'Aquila, I highly recommend it, because the food is homemade, plentiful and excellent. The super welcoming owner who drives excellent service! 5 stars on everything!
Calisto Dante
.
01 Maggio 2024
10,0
Mr. Franco is a wonderful person, pleasant company during the meal and a customer-focused host. Homemade cuisine but of a higher level. The appetizer deserves a separate chapter as a symphony of flavors and richness of courses never seen before!!
I really hope to be able to return in the future. In the meantime, thank you Franco for welcoming us
Valentina Villagrasso
.
21 Aprile 2024
10,0
Excellent value for money. Rich and varied starters, first courses which are nothing short of sublime. I highly recommend the olaci. Excellent value for money
Michele Oriunno
.
14 Aprile 2024
10,0
Excellent food. Magnificent staff. Location difficult to reach but worth it. Economic. A nice experience to have.
marco mattiucci
.
14 Aprile 2024
10,0
Typical Abruzzo place, with the owner Franchino absolutely helpful and friendly, the food is really good and the quality/price ratio is very high
Vittorio Baldi
.
11 Aprile 2024
10,0
Excellent lunch. The appetizer is original and plentiful. The first courses are exceptional and the meat is Oscar-winning! The owner is unique and welcomes you with simplicity and kindness. Absolutely worth trying. 10+
Marina Mastrangelo
.
07 Aprile 2024
10,0
Tutto ottimo. Dagli antipasti primi secondi dolce vino ecc.. Non c'è nulla da dire... Lo consiglio a tutti... Franco molto accogliente e ti fa sentire come in famiglia.. 4persone : antipasti, primi, secondi vino acqua dolce 120€...piatti abbondanti agnello ottimo...
Adka1979
.
05 Aprile 2024
10,0
Very positive experience made on Easter day. Mr. Franchino is very kind and the food is delicious and plentiful.
The owner makes everyone feel at ease. We had a really good time
Angela Di Leonardo
.
01 Aprile 2024
10,0
I'm posting the review while I'm eating at this restaurant because it's really good. We're here for Easter Monday and we're eating really well. Fast service despite the particular day, quality food and very kind and friendly owner. Highly recommended
Pooyan Madjidi Hamedani
.
01 Aprile 2024
10,0
In zona Assergi da vari anni sono sorti tanti ristoranti con strutture nuove e arredatissime che riecheggiano da lontano le vecchie trattorie abruzzesi. Naturalmente ciò ha contribuito ad alzare i prezzi anche se la qualità spesso non ne ha risentito.
Ecco l'unica trattoria anni 60, nel centro storico di Assergi, che ho trovato in zona. Il buon Franchino vi accoglierà con un tu come tra vecchi amici, lo so non a tutti piace ma è fatto cosi.
Menù a voce anche se su una lavagna si possono vedere i prezzi delle porttae . Tutte molto economiche. Primi a 7/9 euro.
Antipasto caldo ferddo abbondante con cui solo cenare (affettati formaggi polpette varie e altro ben di dio.
A seguire Iolaci, una pasta fatta con crema di pecorico, guianciale e appunto iolaci (una erba che cresce a 2000 mt sul gran sasso ) ottima ed abbondante.
Solo il vino da migliorare .
Si finisce con un bicchierino di genziana (provenienza estera perchè è vietata la raccolta in zona) tutto per 20 euro. Non avete la tovaglia di pizzo. Però il locale era pieno anche di starnieri che guarda cxaso non piace il pizzo ma la pasta fatta in casa si.
Degustibusromano
.
18 Marzo 2024
10,0