Very hospitable, well prepared dishes, exquisite, fair price
Elisabetta Sabbadini
.
07 Aprile 2024
10,0
Superior quality restaurant...refined food cooked with refinement and served with attention to wine pairings...excellent service
Giuseppina Meroni
.
22 Marzo 2024
10,0
Great party for my 50th birthday best honored with chef Zoppolati's dishes. From international cuisine to cross-border cuisine there is something for all tastes. Excellent wines...place promoted with full marks. Advise...
Gianpaolo Spinelli
.
17 Marzo 2024
10,0
Delicious traditional but also innovative cuisine. Kind and precise service!
Simone Vecchietti
.
05 Gennaio 2024
10,0
Great availability of the manager to prepare gluten-free foods from the appetizer to the dessert. Lots of vegetarian options. Excellent quality service presentation. Comfortable and elegant place. Advised. Thanks again
Maria Irene Cimmino
.
04 Gennaio 2024
10,0
When we can we'll go back because it's excellent! The welcome tastings are also amazing! Each dish is a moment of great satisfaction. .. Well done! Excellent wine pairing and quality/price ratio.
Serena Iurig
.
30 Dicembre 2023
10,0
Divinely eaten, prices proportionate to the quality
Andrea Micolini
.
19 Dicembre 2023
10,0
Small, refined and very welcoming place! The dishes are prepared with great care and go hand in hand with the service offered. There is no lack of competence and professionalism.
A mix-up with some "failed" bottles from the cellar was dealt with very well, confirming the level of the place.
The expense was absolutely adequate.
Francesco Vidussi
.
13 Novembre 2023
10,0
Locale storico in centro a Cormons. Qui Giorgio e la sua squadra vi condurranno con sapienza in un percorso gastronomico - ed enologico - di alto livello, con uno sguardo rivolto alla tradizione e un altro alla creatività. Abbiamo mangiato davvero molto bene: partendo dal “saluto dello chef”, un cous cous di cavolfiore con melanzana e maionese al pomodoro, siamo passati al tacchino in saor, poi l’orzotto con capasanta e la tagliatella di crespella con vellutata di porcini, e infine gli ottimi secondi di carne: gulash alla triestina con gnocchetti verdi e la tagliata di pezzata rossa. Anche i dessert sono ottimi, in particolare il tortino di mele con zabaione al picolit e la mousse di fondente con mango. Cantina molto ricca, con tante etichette del Collio. Servizio impeccabile. Complimenti a tutti e per tutto. Una garanzia. Da tornarci!
andreaelaura
.
30 Ottobre 2023
10,0
Locale curato con un giardino estivo molto carino Propone un menù vario di pesce e carne molto creativo, piatti molto buoni, eccellente il servizio , pieno di piccole attenzioni . Molto buona l offerta dei vini e prezzi adeguati al livello del ristorante ma non eccessivi.
Tony_pisano
.
12 Ottobre 2023
10,0