We ate in this place on Easter day, excellent service, fast and attentive, wordless cuisine, obviously positively, maximum care in the plating, genuine but at the same time modernized food, the traction remains but revisited in an excellent way. Excellent quality/price
Compliments
Gianlu hrc
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01 Aprile 2024
10,0
Congratulations for everything, it gets better every time, keep it up guys
Nedim Gandini
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01 Aprile 2024
10,0
It is difficult to convey emotions and even more so sensations. I am now of an age and life has given me the opportunity to taste good or excellent, but also terrible, food around Europe and then the world. Here give yourself a gift. Try what you can cook with genuine and simple products, united together in a riot of colours, aromas and flavours. It's true, it's not a trattoria, synonymous with abundant dishes (anyway here they aren't empty, on the contrary) and honest food but without shocks. There's no need for me to say whether this or that is better, excellent or other fashionable adjectives. Try it, try it because you are in a bucolic setting, and with preparations like this, which blend well with the surrounding environment, you will feel an integral part of the territory. The expense is adequate for the preparations but well below 1/2/3 star. Yes, star like the game. The stars are in the sky, but someone, out of his kindness, gives them to the restaurateurs. One last necessary and important piece of information: if unfortunately you travel in a wheelchair there is no way to go up other than the flight of stairs. P.s. There's plenty of wine to choose from, whether you're looking for Californian, Chilean, South African, etc. go there they go well with the foods of those territories.
Michele Chiusano
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03 Marzo 2024
10,0
Quality and novelty
There are restaurants that have a good level of quality but remain unchanged over the years, maintaining "attractiveness", others that focus on novelty at the expense of quality, the same appearance without substance. We have been frequenting the Trattoria dei Cacciatori a Freccia for years and have been lucky enough to appreciate their original, superlative quality. Now we have reached the maximum because the dear friends of the "Hunters" have been able to carry out a transformation by offering the same quality as always combined with ingenious transformations. In short: kindness, excellent food, beautiful "location". Not to be missed
Remo Benedetti
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04 Febbraio 2024
10,0
Antipasti sopra le righe
Petto anatra al barolo chinato super
Dolci sopra alla media
Gentilezza e tranquillità
Ottimo da ritornarci sicuramente
Riccardo O
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21 Gennaio 2024
10,0
Enchanting place that offers revisited and exquisite "hunters" cuisine.
You will love the venison stew!
Maurizio Roggerone
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13 Gennaio 2024
10,0
We returned, it's a trattoria, but it would be more correct to write restaurant, nothing to envy of a starred one, if you could give us more stars I would give double without much hesitation, from the starter to the dessert everything is truly excellent.
The location is decidedly decentralized, but the view is really beautiful, you have to go there specifically, but it's really worth it, I highly recommend it, you would be satisfied.
Truly, congratulations
Daniela Pisan
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26 Novembre 2023
10,0
Posto piccolo ma accogliente , cibo ottimo servizio altrettanto tutto ci porterebbe a ritornare e a consigliarlo se non fosse per un piccolo dettaglio che vanifica gli sforzi probabilmente fatti dalla cucina per reperire materie prime di ottima qualità e saperle abbinare sapientemente e in maniera originale …
18 euro di taglio torta per una Tortina di compleanno per 4 persone e una cosa al limite della decenza …. Lo dico da una che aveva tantissimo tempo fa un ristorante e non ha mai fatto pagare un centesimo per una cosa che da ristoratore può dare noia capisco perché non da modo agli ospiti di prendere il dolce , ma ci sta quando lo stesso tavolo ti lascia circa 200 euro .
Ripeto spiace perché tutto il resto è davvero ottimo ma anche queste sono cose che fanno la differenza
K3863HMstefaniag
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13 Novembre 2023
8,0
Se pensate di entrare in una trattoria qualunque avete sbagliato, così come se pensate di spendere poco, lo classificherei un ristorante di alta qualità con prezzi alti ma adeguati al prodotto che oltre ad essere di qualità é anche molto curato
andrea frixione
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05 Novembre 2023
10,0
Se pensate di entrare in una trattoria siete nel posto giusto come locale caldo e accogliente. Invece è un ristorante. Il coperto 3€ un flut di prosecco e due frittelle un po' pesanti,qualche fettina di pane in tre tipologie diverse ma non certo dello stesso giorno e i grissini. Ho preso fritto misto alla piemontese 20€ che non ne vale, il taglio troppo sottile non fa sentire quello che mangi, ha tutto lo stesso gusto tranne i funghi e gli amaretti perché forti di suo. Pricacy non c'è tavoli troppo vicini. Un po' caro per la locazione.
Vita Safina
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12 Ottobre 2023
6,0