Their most basic pizzas are great, good ingredients. Their more creative pizzas had some new (to me) food pairing that tasted amazing. Turns out tuna and pork work great together!
Victor Fuentes (thiccvicx)
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01 Aprile 2024
10,0
The pizzas are excellent: top quality ingredients and super digestible dough.
The first courses are also truly exceptional, the bigoli are highly recommended.
Informal environment and welcoming staff.
Giulia Bortoletti
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01 Aprile 2024
10,0
Great pizza, and friendly staff. Definitely recommended.
paolo sartori
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18 Marzo 2024
8,0
I don’t get the hype. It is an OK pizzeria, not a top one. I found the pizza below expectation, especially if you are in Italy. The dough didn’t have the softness/air of a proper fermentation with a crunchy surface. A commercial oven was used, so, maybe it had its contribution. The ingredients were ok (not bad, not great either). In terms of service, people are nice, although the orders were messed up (both drinks and pizza) and the pizzas didn’t come at the same time (or approx.). The atmosphere is modern and clean.
Mª Joana Mendes
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08 Marzo 2024
6,0
Average location, on the main road, excellent service, good pizza.
Renato De Rosa
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24 Febbraio 2024
10,0
What a great time, the pizza dough is excellent, the toppings quality, the desserts delicious, the welcome cheerful! Thank you 😍
Caroline JC
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18 Febbraio 2024
10,0
Impasto buono, il resto benino. Menù un po particolare e non specificato il prezzo dei prodotti quindi alla fine ti trovi la sorpresa. Poi il discorso è sempre soggettivo sia per i gusti che per il resto
Daniela Livan
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16 Febbraio 2024
6,0
Locale che ci è stato consigliato. Abbiamo aspettato 40 minuti per ordinare senza neanche avere le bevande. Le pizze buone ma un po’ difficili da digerire poi
Giulia Locci
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13 Febbraio 2024
8,0
Non possiamo venire sulle Dolomiti senza passare da el gringo .
Le pizze sono buonissime, ingredienti freschi ed ottimi, il personale è giovane e gentile .
Prezzi in linea con quanto offerto (due pizze, birra, acqua €37)
mg1996_mg
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31 Dicembre 2023
10,0
Perché quel nome?
L'ambiente è arioso e luminoso e non vi sono solo pizze, anche se il locale è
rinomata per queste ultime e per gli abbinamenti insoliti. Abbiamo assaggiato pizza con fiordi latte, manzo tonnato con pomodorini e foglie di cappero e paccheri all'amatriciana. La pizza aveva un impasto leggerissimo ma era piccola, non filante e non ci è arrivata calda al tavolo. Il menu presentava pochi piatti e dessert ed era scritto su un supporto per me indecente e poco chiaro. Personalmente avrei preferito almeno su un cartoncino. Personale da farsi. Mi spiace ammetterlo che non capisco la popolarita' di cui si fregia
Federica M
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26 Novembre 2023
6,0