Locale molto carino e rustico,gran scelta di fiorentine di diverse razze. Abbiamo optato per il Wagyu e la Scottona,spettacolari entrambe. I tagli vanno dai 5 ai 10.5 euro l'etto,ce n'è per tutti i gusti e tutte le tasche.
Gambanelli
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14 Marzo 2024
10,0
Very good food, very kind staff
YF Impresa Edile
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10 Marzo 2024
10,0
A good place, the side dishes don't reach the level of the meat which is really excellent, the rustic setting has its charm, perhaps the overall price is a little high! It's worth a try! ;)
Andrea Gigliotti
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09 Marzo 2024
8,0
Very nice location, with an open fireplace and panigacci in earthenware terrines being cooked, absolutely delicious, delicious meat, I found the staff very quick, kind and professional, excellent quality/price. Highly recommended!!!!
Eliana Belliti
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08 Marzo 2024
10,0
Had dinner on Thursday, excellent portions and good quality food
Carmine Vitale
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06 Marzo 2024
10,0
You can eat really well with quality products and excellently cooked!
On Wednesday and Thursday evenings, a fixed price menu is available with a starter of cured meats and cheeses accompanied by the typical panigacci (bread cooked over the fireplace), then a second course with a choice between rib eye or fillet with a side of vegetables.
Recommended: the fillet with green pepper is the best
A little rustic but welcoming place, staff always friendly and helpful.
Slow service, but worth the wait.
Parking is difficult, if it's not free in the restaurant one it's a problem to find it nearby.
Fabrizio “bsc_19”
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20 Febbraio 2024
10,0
Lovely place
A veranda overlooking Valganna
Omar
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18 Febbraio 2024
10,0
ECCEZIONALE, carne alla brace stupenda e qualità assoluta
Carlo Mastrodicasa
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17 Febbraio 2024
10,0
Menù di qualità in un panorama incantevole.
Giampietro Castiglioni
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16 Febbraio 2024
10,0
Il locale è accogliente; l’ideale per un pranzo domenicale. Gode di bella vista sui monti e é facile da raggiungere (ha anche il parcheggio). Personale giovane e allegro.
Propone panigacci con salumi e formaggi. Buono ma nulla di particolare; considerando i prezzi non proprio contenuti, ci si aspettano dei piatti più generosi. Nello specifico i salumi sono tagliati talmente sottili che è impossibile assaporarli. La carne è eccellente e cucinata in maniera impeccabile. Ok i contorni. Eccellenti i dolci. Prezzi alti (70€ a testa, con due bottiglie di vino e senza amari/grappe; eravamo in 8).
Ilario_ca
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16 Ottobre 2023
6,0