Quiet, family-friendly and very fun restaurant.
Delicious food and the best chef 👍♥️
Paloma Barrios Martin
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04 Marzo 2024
10,0
I have been going to this restaurant for several years and have always had excellent food!!
A dish that can never be missed (both summer and winter) is polenta, truly excellent, the best I have ever eaten.
And the desserts, wonderful!
It's always a pleasure to come back!
Ambra Buzzoni
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18 Febbraio 2024
10,0
We went to this restaurant for dinner with colleagues and had a great time. We ordered the eggs with truffles, three different first courses (tagliatelle with porcini mushrooms, cappellacci with ragù and cappellacci by Igles Corelli) and two tagliatelle, all excellent. We left super satisfied. Fantastic service. Thanks for the evening!
simona gabrielli
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16 Febbraio 2024
10,0
We had difficulty choosing because the dishes "play" on a few ingredients that are repeated (if you love truffles you're in luck!).
Definitely expensive for what we ate: €35 per person for half a starter, half a first course, half a portion of French fries and half a portion of Ascoli olives.
From its point of view it is a characteristic place where you eat with a view of the cuisine... Homely in the true sense of the word!
Because the kitchen is exactly that of a home: it feels like having lunch in your grandmother's kitchen who is cooking behind your back while you chat with your cousins.
The house mountain pine grappa is very good
Business Engine
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13 Febbraio 2024
6,0
Carinissima trattoria. Ottima carne e dolci. Ritorneremo
t.t.h
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13 Febbraio 2024
10,0
Delicious food, cooked exceptionally by the chef. recommended by a friend from Ferrara, from Lecce we found a truly special restaurant. The chef then spent time talking and conversing with us. absolutely recommended!
Luigi Totaro
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13 Febbraio 2024
10,0
Polenta in various styles and a right choice of grilled first and second courses.
Very honest prices.
I recommend it and will return as soon as possible
Claudio Dentelli
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04 Febbraio 2024
8,0
A cena con un carissimo amico, abbiamo mangiato benissimo!! Cappellaci alla Igles Corelli: da ristorante stellato! Salamina molto buona, grigliata di carne cotta alla perfezione. Ottima selezione di grappe e vini. Completamenti al personale per il servizio e un ringraziamento per la simpatia, cordialità e professionalità dello chef! Appena ci sarà l'occasione ritorneremo a provare altre specialità.
Angelo Capucci
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03 Febbraio 2024
10,0
Vera e originale cucina ferrarese, sicuramente merito dello chef Giovanni, padrone di casa impeccabile. Il menù è piuttosto ampio: io ho optato per degli ottimi: caplaz di Zucca alla ferrarese al ragù, gustosi e saporiti. Ho proseguito con una classica polenta con la salsiccia, squisita. In conclusione, un tiramisù superlativo. Pienamente promosso.
aaenne
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16 Dicembre 2023
8,0
Mamma mia che bontà!
Ci sono stato con mia moglie per due volte nel giro di pochi giorni e abbiamo avuto modo di assaggiare diversi piatti.
Un’esplosione di sapori!
Superlativo il pasticcio alla ferrarese, servito intero e non come spesso accade in altri ristoranti che invece presentano come semplice e minuscola fettina…
Ma lo stesso dicasi per i cappellacci alla Igles Corelli o per le fettuccine al ragù di polpo o ancora per il salame da pentola con polenta e aceto balsamico o per i meravigliosi dolci.
Insomma è praticamente impossibile stabilire quale fosse il piatto migliore perché sinceramente sono stati tutti di altissimo livello.
Complimenti sopratutto allo chef, vera anima del locale, che oltre che essere abilissimo tra i fornelli è anche una persona simpatica, competente e in grado di coccolare i clienti come pochi sanno fare.
Il locale è molto curato e il servizio è attento e puntuale.
Lo consiglio assolutamente e non vedo l’ora di tornarci.
Complimenti!
Ndujas
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08 Novembre 2023
10,0