Everything produced by them, everything good, small cutting boards slightly overpriced compared to the quantities presented. They don't have a mixed platter and the cheese platter should have more cheeses, without fruit, at most with more jams :D
We drank the house wine, I recommend making a reservation.
Eleonora Colicchio
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01 Aprile 2024
8,0
Very high quality food.
You can feel the master's experience on all the cured meats.
The mortadella is delicious with 3 variations, the loin, the salami, the pancetta, the fillet with herbs... ancient flavours... it is difficult to find excellence of this level.
An obligatory stop on every trip north I make. Two seconds from the Orvieto motorway exit.
At the shop there is the master's daughter and son-in-law, very friendly, kind and know how to point out the characteristics of each product to perfection, you can see that they spent days alongside the master, all strictly WITHOUT lactose and other rubbish.
Make yourself a cutting board and a glass of wine. You will explore new flavors and you will leave happier and more energized, because once you taste those products you will definitely bring something back home. And once you get home you will regret not having also taken the loin.
Corrado Bianchi
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13 Marzo 2024
10,0
"Rustic" and spartan atmosphere but there is no question about the quality of the food, all very good. I've been there several times and I can only say one thing about the cutting boards: fantastic! All local products, the sausages, then, are even proprietary products...
If you go there, also try the umbrichelli....
Maurizio Pietrini
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11 Marzo 2024
8,0
Excellent local food with courteous and fast service
Antonio Brozzetti
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10 Marzo 2024
10,0
Highly recommended place
Everything excellent
Katia Cremoni
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08 Marzo 2024
10,0
I took a slightly dry cacio e pepe
Maria Luisa Del Nero
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17 Febbraio 2024
8,0
Appreciable home cooking. The artisanal pork butchery products are good, especially the mortadella. You can ask for freshly prepared sandwiches to eat at the designated tables. Polite and kind staff. Accessibility possible for disabled people in wheelchairs.
Marco Piotto
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11 Gennaio 2024
10,0
A due passi dal riprendere l’autostrada,abbiamo voluto provare questa trattoria/norcineria.Preso 1 tagliere per due con salumi particolari tutti artigianali ,ottimo il prosciutto di scrofa(unica pecca,un solo formaggio).Abbiamo assaggiato anche la porchetta,cotta con i suoi fegatelli e pancetta ,buonissima e particolare,e le bruschette con lardo e baffo .I ragazzi hanno preso due primi,buoni e saporiti.Conto in 4 con 3 caffè ,acqua e una media Chiara ,71€.Da provare !
971marzia77
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04 Gennaio 2024
10,0
Personale molto cordiale e gentile. Posizione fantastica per una sosta veloce , purtroppo non ho trovato sapori particolarmente gustosi
petita ventre
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03 Gennaio 2024
6,0
Comodo perché è praticamente all'uscio dell'autostrada casello Orvieto, praticamente orvieto scalo.
Era domenica, e ci siamo fermati per un panino con porchetta, mortadella e wurstel, tutti prodotto rigorosamente artigianali.
Con un modesto sovrapprezzo, ho messo anche i pomodoro sottolio
A me è piaciuto molto.
Vendono anche salumi e formaggi artigianali del posto.
Chi consuma il panino si siede ai banchi.
Possibilità di pranzare al tavolo con portate tipiche.
Parcheggio semplice
Lo consiglio.
marioeraffaella
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12 Dicembre 2023
8,0