Amazing food and good service. We ate two nights in a row and everything was delicious - the food and the wine. Would recommend!!!
Zarko Janic
.
05 Aprile 2024
10,0
We ate a good Florentine steak and some excellent crostini. Adequate prices, nice setting
barbara rendina
.
27 Marzo 2024
10,0
Excellent food and place well managed by the owners. Place in the historic center of Pistoia. I recommend it
Matteo Bini
.
27 Marzo 2024
10,0
An authentic tavern in the center of Pistoia. Excellent dishes (asparagus with egg cooked at low temperature and parmesan wafers, capocollo with cannellini beans and acidulated onion, cheeses accompanied by sauces), attentive and courteous service. A very pleasant experience. Highly recommended
mauro simonich
.
23 Marzo 2024
10,0
Food cooked to perfection.
White pen is nice.
Simone Bugiani
.
08 Marzo 2024
10,0
Very pleasant place, excellent cuisine, excellent Tuscan croutons
monica magalli
.
22 Febbraio 2024
10,0
We went to this place on a Saturday evening, in a group of five couples. They assigned us the 9.30pm shift, which allowed us to enjoy the evening calmly, in a room reserved for us. The attention given to us by the waiters was good in responding to all our needs for a dinner that turned out to be perfect.
Pici cacio e pepe with artichokes, very good. Excellent Florentine steaks and duck breast. Very delicate joke. All of us were very satisfied with the food and the friendliness of the service. Among the desserts, honorable mention goes to the warm apple pie with custard.
Average prices but completely adequate.
Fatiha El. Hlimi
.
18 Febbraio 2024
10,0
Complimenti si mangia da re. Titolari gentilissimi.
Mirko CibelliS
.
02 Febbraio 2024
10,0
Due generazioni, due padri e due figli, collaborano in armonia in questo locale storico posto in un vicolo, in pieno centro di Pistoia. L'arredamento si armonizza bene con il contesto ambientale e le ricette, tipicamente toscane, gratificano il turista enogastronomico. Dalla carta ho scelto dei maltagliati al ragù d'anatra e una trippa alla fiorentina. Accompagnate da un quartino di rosso del territorio, molto buono. Per concludere, una mousse di castagne con salsa di cachi.
Il servizio è in corretto equilibrio tra la professionalità e la familiarità, il prezzo è ben proporzionato sulla qualità della prestazione.
Enzo D
.
14 Dicembre 2023
8,0
Ristorante in centro a Pistoia, bella atmosfera, qualità eccellente. Il suo punto di forza è anche il suo tallone d'Achille: molto affollato e un po' caotico, almeno a cena. Detto questo, nella certezza che ad alcuni non spiacerà affatto il clima gioioso del luogo, i piatti sono eccellenti. Fra gli antipasti, la lingua - servita sottilissima in un cestino di pane croccante - è ottima. Ancor meglio il risotto acquerello alla zucca. Con i pici al cremoso di cacio e pepe si va sul sicuro anche se l'inserimento dei carciofini fritti è superfluo e non aggiunge nulla alla qualità del piatto.
mauro772017
.
11 Dicembre 2023
8,0