Flashy and characteristic atmosphere. Excellent quality of plating and food.
Maurizio D'Onofrio
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29 Marzo 2024
10,0
We went to the restaurant on the recommendation of local winemakers.
The menu was a barcode, but there was no signal, and the wi-fi didn't work either. We were just about to order a pizza, but the lady advised us against it and told us to trust her and that if we don't know what to order, she will prepare the food for us :)
We agreed. Everything she served us, from the starter to the main course, was delicious: olive oil, bean soup, green spaghetti with truffles, wine and dessert - everything was delicious. On behalf of myself and my friends, thank you very much for such a warm welcome and hospitality :)
I recommend the restaurant for its respect for tradition, regional flavors and friendly service :)
Jadwiga Muszyńska
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21 Febbraio 2024
10,0
Simple ingredients well cooked and presented. Good wine list. We didn't take the second courses. The place was welcoming and the staff were friendly. Price in line with what you can expect from the type of place.
Vincenzo Noviello
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20 Febbraio 2024
8,0
We went for lunch and wanted a pizza, as described.
Unfortunately we received the news that they don't serve pizza for lunch.
We were very disappointed and chose another venue.
They should write more clearly that pizzeria only means pizza in the evening, while during the day it is only a classic restaurant.
Idea Sicur
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10 Febbraio 2024
6,0
An excellent restaurant with high quality ingredients, dishes and service.
Marco Frascione
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22 Gennaio 2024
10,0
È sempre una certezza....stavolta abbiamo mangiato la pizza, ottima! Leggera, digeribile , ottimamente condita. Come dolce ho preso lo "scarpariello"....eccezionale, lo consiglio certamente. Vi consiglio sempre di prenotare.
carla labriola
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09 Gennaio 2024
10,0
Ottimo cibo tradizionale e ricercato servito da un oste appassionato e attento. Quando possiamo torniamo volentieri.
Francesco Lombari
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07 Gennaio 2024
10,0
Tutto decisamente eccezionale.
Cibo di qualità incredibile.
Davide Pucillo
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07 Gennaio 2024
10,0
Torniamo alla Pignata ed ancora una volta ne usciamo pienamente soddisfatti.
Prezzi rialzati come in tutti i locali ma qualità sempre ottima.
Nella degustazione da sette portate, ottimo il crostino con alacce di Lampedusa e stracciatella, piacevole l'abbinamento del carpaccio di Black Angus con salsa tonnata e forse era da servire prima il più delicato sformatino di patate e baccalà.
Qualche pizzico di sapidità in più avrebbe elevato il gusto del tagliolino alle ortiche con porcini e tartufo nero al suo fantastico profumo.
Valgono il viaggio l'immancabile zuppa di fagioli quarantini e castagne ed il cosciotto di agnello con funghi cardoncelli.
Apprezzatissimi i dolci.
Come vino ci facciamo consigliare ed il Barolo 2017 di Burzi vale i suoi sessanta euro.
Quasi tre ore che sono volate con la decisione di tornare ancora.
macwhirr
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22 Dicembre 2023
10,0
Buona cucina con una nota di rilievo per i tagliolini alle ortiche con funghi e tartufo ma prezzi decisamente eccessivi per ogni piatto, in Irpinia si trovano locali in cui la quantità delle portate è maggiore e i prezzi sono molto più accessibili.
328rubensd
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20 Ottobre 2023
6,0