Super recommended! Kind staff, welcoming place, amazing food... Calabrian black pig stew, rating 10!
Excellent appetizer!
Francesco Masoni
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29 Marzo 2024
10,0
Amazing restaurant,
Very particular location, upon entering you find yourself on a very welcoming veranda and then cross the threshold of the restaurant... we find ourselves in this large room with several tables, warm colors cover the walls and the display of paintings where the values of the old ones are shown traditions.
The staff is very welcoming, we were well received, which was very welcome, for the menu we asked the staff for advice on how to taste the local specialties and I must say that I was truly amazed by the quantity of tastings that arrived...!! Never seen so much food.. for 7 people..!!
Trust me when I tell you that we really struggled to finish it also due to the considerable and much appreciated quantity over the quality..!!!
In addition to the starters you can see from the photos published, we took advice again and said that the first courses were also super abundant and really good..
I highly recommend...!
Elena Coppola
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24 Marzo 2024
10,0
Authentic Calabrian cuisine in a family environment! Compliments
Fabio Martini
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22 Marzo 2024
10,0
Local food with a menu that varies from day to day. First to improve and expand. Good and competent service. Very nice environment. Excellent central location in the city.
Ciccio Runner
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06 Marzo 2024
8,0
That appetizer is unforgettable ❤️
Storica trattoria Reggina. Antipasti misti sublimi (la nduja calda con i crostini, il macco di ceci, i fagioli piccanti, lo spezzatino di maialino, i salumi e le frittatine di zucca), primi ottimi (stroncatura e fileja con ragù di maialino) così come il maialino speziato con le patate. Ottimo il vino della casa
costcla
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18 Febbraio 2024
10,0
Excellent typical Calabrian food, low price. Excellent customer service and welcome.
eridana foti
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18 Febbraio 2024
10,0
Nel complesso una buona esperienza.
Armando Belato
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02 Febbraio 2024
8,0
Ci sono stato Ieri sera si è mangiato benissimo
Peppe Maviglia
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27 Gennaio 2024
10,0
Locale ben curato, sito in posizione centrale a Reggio, a poca distanza dal Corso Garibaldi, può vantare una varietà molto ampia di antipasti, tipici che spaziano dalla fagiolata, ai crauti, alla 'nduja, alle polpette della nonna. Due primi abbondanti che variano in relazione alla stagione; stracotto con patate e cipolle, succulento. Dessert nella norma. Rapporto qualità-prezzo adeguato. Cucina casereccia. Da ritornarci
giovanna223
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21 Dicembre 2023
10,0