What can I say about one of the most pleasant business dinners…
Splendid location, Lounge music... exquisite staff, truly splendid owners, dinner... delicious... highly recommended stop if you pass by Gonzaga...😜
fulvio terenzi
.
20 Marzo 2024
10,0
My wife and I had dinner for the first time and were very satisfied. Excellent quality of raw materials, well-stocked cellar and very kind staff. Prices a high
Fabio Branchini
.
19 Marzo 2024
10,0
Even though I live in the village, it was my first time coming here.
Modern and welcoming place with large tables.
The quality of the raw materials can be felt right from the starter, excellent wine cellar.
Attentive and friendly staff.
We really had a good time.
We will definitely be back.
I highly recommend it.
ME85
.
17 Marzo 2024
10,0
I went to this place for the first time, I had a very good time, the quality of the food is excellent, the staff is knowledgeable, the location is truly beautiful and relaxing, excellent for a convivial evening.
I will definitely be back as soon as possible.
Alessandro Stoppa
.
04 Marzo 2024
10,0
Very nice and welcoming location, excellent service, and good food meets the final goal. Refinement but with ease ensure a special evening!
Simona Losi
.
18 Febbraio 2024
10,0
Located on a passing road in Reggiolo. Intimate and elegant inside, also suitable for couples outings. We tasted four starters and two main courses, two side dishes and two desserts. Excellent wine list, well-stocked selection of Italian wines region by region. The horse and buffalo tartare were excellent. The porcini mushrooms in the mushroom tartare are very good. The Tomahawk was cooked rare as per our request and the meat was of excellent quality. The beef tataki is also good. The only piece of advice given that cuts of meat such as ribeye, Florentine steak and tomahawk are rightly sold by weight, it is also right that the staff in the room say the weight of the meat. Great evening overall. We spent 56 each for 4 people, which I would say was more than fair considering the wine, side dishes and desserts.
Lorenzo Fusari
.
15 Febbraio 2024
10,0
Leggendo le molte recensioni positive, decido di prenotare a cena per S.Valentino.
Posso solo dire che è stato tutto ottimo, dalla qualità delle materie prime alla cantina molto fornita e dalla gentilezza del personale.
Fabi0Pa0la
.
14 Febbraio 2024
8,0
Buono , ma … a mio avviso si può migliorare, anche sul fatto che la abat-jour sul tavolo non fosse proprio pulitissima , però si mangia bene dai.
ross7015
.
28 Gennaio 2024
8,0
Il ristorante è specializzato nella carne, anche se il menù prevede delle portate di pesce.
Ottimi i taglieri di prosciutti, con la culaccia e il culatello.
Se volete assaggiare una portata di carne davvero degno di nota, prendete il guanciale di manzo, che risulta morbidissimo, tenerissimo e molto saporito.
Anche i dolci non vi deluderanno: ottimo lo zabaione.
Ottimi i vini consigliati in abbinamento alle portate, affidatevi alla sommelier e vi guiderà nella scelta; anche in questo caso sono più specializzati nel vino rosso, anche se ovviamente vi potranno accontentare con qualche bianco.
Servizio ottimo, personale gentilissimo.
Prezzi medio-alti, ma in linea con la qualità del prodotto offerto.
Consigliato
Donatella Pistone
.
27 Gennaio 2024
8,0
... ambiente curato e arredato con dusreto gusto, un pochino rumoroso e con luci un po' troppo basse ... servizio eccellente con molto personale professionale e attento, noi avevamo un posto leggermente defilato e in alcune occasioni abbiamo dovuto chiamare ma la risposta è sempre stata veloce ed esaudiente ... per il cibo io ho preso una tagliata con patate al forno, tutto discreto ma sicuramente migliorabile per il resto molto bene ...
Tiziano Fassi
.
17 Gennaio 2024
8,0