Starting from the welcome (the chef welcomes us directly) and the atmosphere of the place (modern, very refined and sober), for dinner we opt for two differentiated tasting menus. The quality of the dishes is remarkable, the chef's passion shines through in his creations, which was then confirmed when we had the opportunity to have a "chat" together. The cost is in line with the quality and presentation of the dishes, what you would expect from a "gourmet" restaurant, which almost sets foot in a starred one. It is a few kilometers away from large population centers (and this is not necessarily a bad thing), the possibility of parking the car inside the structure is very convenient, thanks to the large space available. Recommended.
ARCTiC ITA
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19 Marzo 2024
10,0
At Locanda Radici, chef Angelo D'amico, assisted in the dining room by his brother Giuseppe, offers a cuisine anchored to the territory that skilfully exploits the raw materials provided by this magnificent land that is Sannio.
Very pleasant dishes, executed with skill (a risotto with blue goat and Falanghina where technique and experience blend perfectly, for example).
Starting from the welcome amuse bouche and ending with the small pastry shop, it was a relaxing lunch, with scents, colors and flavors conceived and designed in a concrete yet satisfying way.
We'll be back.
luciana lustrato
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27 Febbraio 2024
10,0
Welcoming and charming environment.
Professional and attentive staff.
Menu with delicate and excellently crafted dishes
Prices perfectly in line, indeed convenient, compared to the quality and quality of the food served
Gerardo Salvione
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24 Febbraio 2024
10,0
Just astonishing - there're no better words to describe the ambience, the food, and the service. All starters and pasta mains €20, meat and fish mains €28, tasting menus from €55 to €85. Once tried, you'll come back time and time again.
Ferdinando Giammichele
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18 Febbraio 2024
10,0
Chef Angelo D'Amico and his staff were exceptional: impeccable service and dishes that delighted our palate and our eyes. Wine expertly paired by the sommelier Giuseppe D'Amico, in an atmosphere of warm welcome, which made us feel all the passion for the profession, carried out with love and commitment.
Alfonso D'Abbiero
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17 Febbraio 2024
10,0
Chef Angelo D'Amico, a true culinary artist, delighted our palates with new and particular flavors and surprised our eyes with spectacular dishes! The service was impeccable: attention to every detail! smallest details and comfortable and welcoming.
Mena Formichella
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17 Febbraio 2024
10,0
A partire dall'accoglienza (ci accoglie direttamente lo chef) e l'atmosfera del locale (moderna, molto curata e sobria), per la cena optiamo per due menù degustazione differenziati. La qualità dei piatti è notevole, la passione dello chef traspare nelle sue creazioni, poi confermata quando abbiamo avuto modo di scambiare "quattro chiacchiere" insieme.
Il costo è allineato alla qualità e presentazione dei piatti, quello che ci si aspetterebbe da un ristorante "gourmet", che quasi mette piede in uno stellato.
E' qualche chilometro distante dai grandi centri abitati (e non è necessariamente una cosa negativa), molto comoda la possibilità di parcheggiare l'auto all'interno della struttura, grazie all'ampio spazio disponibile. Raccomandato.
Vittorio
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02 Febbraio 2024
10,0
Tutto quello che abbiamo mangiato è stato eccezionale. Buonissimo il coniglio alla cacciatora e l’uovo croccante! Prezzi giusti per la qualità del prodotto. Consigliatissimo, ci torneremo sicuramente
alice c
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02 Gennaio 2024
10,0
Ritorniamo a Locanda Le Radici con piacere ed entusiasmo! Lo chef D’Amico ha saputo coccolarci di nuovo con piatti dal sapore autunale! Qui le famiglie sono ben volute (abbiamo 3 figli di cui uno di 3 anni). Ci ritorneremo di nuovo
piccolinamia
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19 Novembre 2023
8,0
Solo provare per credere non aggiungo altro
Antonio
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19 Novembre 2023
10,0