Family run inn. All local dishes. Handmade pasta and snails 10 and praise!
Laura Fabrizi
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05 Aprile 2024
10,0
Fantastic inn with an old-fashioned atmosphere. Excellent value for money. Delicious and authentic food. Highly recommended!
Luca Gattafoni
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02 Aprile 2024
10,0
Typical Benevento cuisine, simple but delicious dishes, excellent wine, excellent bread.
Unpretentious environment but excellent taste and super honest prices
antonio calvanese
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20 Marzo 2024
10,0
Rare authentically traditional venue. For those who love rural cuisine. Everything excellent
Corrado Bortolin
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16 Marzo 2024
10,0
Friendly, attentive and kind. The typical dishes of the past accompanied by some anecdotes from the manager.
Gianluca Florio
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14 Marzo 2024
10,0
Kindness, availability and good cuisine that focuses on seasonal ingredients cooked with traditional recipes at affordable prices.
Claudio De Pietro
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11 Marzo 2024
10,0
Everything was delicious, a welcoming environment, the smell of good food prepared with love... We will certainly be back!
Simona
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04 Marzo 2024
10,0
Tasty food, local and genuine ingredients. The host is an exquisite person, if you want the definition of Lord here, he is the perfect example, from when he answers the phone (book as soon as possible because it is always full, we booked the penultimate table and many of us arrived while we were at the table they had to wait or leave), when they take their order, when they serve it, when they get the bill. The female team that is the soul of the kitchen is made up of ladies who are as special and genuine as the dishes they cook. A real find, for a great value meal!
S. Sangiorgi
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25 Febbraio 2024
10,0
Vera cucina tradizionale(vedi foto menù) trattata con grande maestria,in ambiente rustico e piacevolmente caotico. Anche i piatti meno "leggeri" risultano ben digeribili.
Consiglierei ai molti giovani, improvvisati ristoratori di passare da queste parti per imparare come si accolgono i clienti.
Prezzi d'altri tempi.
gianpiero54
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06 Gennaio 2024
10,0
Pochi tavoli, spartano, ma i sapori della tradizione sono per me una grande attrazione!
Il proprietario ci ha spiegato esaustivamente ogni piatto, annunciando che il loro menu cambia ogni due settimane, utilizza solo prodotti freschi e di stagione.
Abbiamo preso il baccalà fritto su letto di ceci e polpettone di pane davvero ottimo!
Non ricordo il nome degli altri piatti, un primo con patate, pancetta e cipolla ed una bistecchiera fi mais le, tutto ben condito ed appetitoso!
La mia amica ha preso una zuppa di patate e baccalà e si è detta soddisfatta!
Lo consiglio se passate per Benevento!
LauraScata72
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30 Dicembre 2023
10,0