Osteria, ham shop, top quality food, excellent service, slightly small place
Pietro Martinato
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23 Marzo 2024
10,0
All very good and desserts made by them. Fast service
Maria Mainardis
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12 Marzo 2024
10,0
Excellent ham and delicious mozzarella and burrata... try the artisanal breadsticks... very good and kind waiters. Better to book otherwise you have to wait for a table to become available.
Maria Cristina Col
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12 Marzo 2024
10,0
Tried 6/3/24
Excellent tasting (maxi) of San Daniele, with pickles, grilled vegetables etc etc
Beautiful experience
Ermanno Gilardi
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06 Marzo 2024
10,0
Typical place to eat ham.
They have no first courses or second courses, but they offer a tasting of San Daniele raw ham accompanied by vegetables or cheese.
Vittoria Fiorentini
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16 Febbraio 2024
8,0
Very welcoming place, the owners and very kind staff, the crouton with lard was delicious, the plate of fantastic raw ham accompanied by excellent breadsticks
Lucia Pandolfo
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15 Febbraio 2024
10,0
Very worthy of a visit. Maybe there are more characteristic places (seen from the outside) but when you enter you discover the environment, service and quality they deserve.
We had a good time and if I were to return to the area I wouldn't look for a different place.
Giorgio
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30 Gennaio 2024
8,0
One of our stops for home-made cold cuts, here at the Osteria we find the best raw meat there is for us. Better than Parma or whatever. Soft and delicate taste, for me it has no equal... eaten with their giant breadsticks it has no comparison! In the photo everything that returns to Milan from Friuli! Good food!
natasha magni
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30 Gennaio 2024
10,0
Ogni qual volta mi reco in Friuli non posso che far tappa in questo ristorante. Ogni volta è una conferma di cibo gustoso, genuino,di alta qualità. Il prosciutto che propongono è di una squisitezza unica, accompagnato da tutte le loro sfiziose prelibatezze dal crostino caldo con il lardo,alla burrata ai bocconcini di fior di latte x finire con dolci home made gustosissimi. Personale di una gentilezza e cordialità rara.davvero tanti complimenti.
ryan m
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14 Novembre 2023
10,0
Su consiglio di amici ci siamo recati a colpo sicuro all'osteria. Purtroppo i tavoli interni erano già prenotati ed abbiamo dovuto optare per quelli esterni che danno su una strada abbastanza trafficata e rumorosa.
Come ogni prosciutteria della zona, il re è il San Daniele, tagliato talmente sottile da sciogliersi in bocca. Dimenticate assolutamente quello che ci propinano al supermercato. Questo è il vero San Daniele, dolcissimo, sublime.
Insieme al prosciutto viene servito un abbondante cesto di tipici grissini della zona, di sezione generosa, e del pane.
Verdure grigliate, sottaceti, formaggi e vini locali sono disponibili per fare da corollario al Re Dan Daniele.
Ottimi anche i dessert.
Prezzi "umani" e personale cortese e disponibile.
Servizi igienici pulitissimi, igiene e pulizia del locale ottimi.
Da provare assolutamente!
Maurxx
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14 Ottobre 2023
10,0