Interesting format and high quality food!
Matteo Meana
.
04 Aprile 2024
10,0
Stumbled upon this place while walking around on Easter Monday night, food was amazing and the atmosphere was great. Would definitely come again!
Jayson Garcia
.
01 Aprile 2024
10,0
A great place that we found by chance. We have been looking for a long time for a good place where we can have a good meal in a pleasant atmosphere.
I will say this... This is a super place with wonderful cuisine, excellent execution of dishes from the chef. My wife and I really liked it and were very impressed. Would I come back here again? with pleasure!
Great service!
And a super cool and sociable Chef in the kitchen.
P.S. Take the chef's table, you'll like it.
come in, you won't regret it.
Sergei Bubenin
.
18 Marzo 2024
10,0
Cooking idea that I really liked!!! We tasted almost the entire menu, there were many of us and we diversified. There is no dish that I didn't like! Capocollo, pumpkin pig, octopus above all!! (For my taste)
But also focaccia and bread made by them, exceptional! So much care and passion! The service was also professional yet warm and friendly! Overall, I recommend it without hesitation
Raffaele Serrecchia
.
17 Marzo 2024
10,0
Excellent food, warm and particular environment with visible fire. Long waiting times
Luca K
.
10 Marzo 2024
10,0
One of a kind: cook exclusively on the grill or in a wood oven. Everything excellent. Menu carefully chosen based on the type of cooking possible. The vegetables are exceptional.
The venue is very beautiful, sober and intimate, however with a "soft" air which makes it appropriate for different occasions (from business dinners to more intimate situations)
sani
.
08 Marzo 2024
10,0
Warm and welcoming environment.
Friendly and competent staff.
Excellent food.
Caterina Ingrande
.
06 Marzo 2024
10,0
In questa cucina il fuoco è veramente un ingrediente aggiunto. I piatti sono sfiziosi e ben presentati. Non è un locale economico, ma l'esperienza vale. Servizio un po' stanco, ma professionale.
Ser Gio
.
25 Gennaio 2024
10,0
Che bel locale!
Le braci sono le protagoniste del menù. Si può scegliere fra "vizietti" (porzioni più piccole) e piatti "principali".
Noi siamo stati seduti al bancone proprio davanti alla griglia e alle sue fiamme, ed è stato veramente piacevole beneficiare dell' atmosfera del fuoco, ma soprattutto osservare la professionalità e la cura con cui vengono eseguiti e presentati i piatti.
Il cibo ci è piaciuto tantissimo, era tutto veramente squisito e gli abbinamenti azzeccati.
Noi abbiamo preso 2 vizietti (baccalà, puntarelle, ceci croccanti e gamberoni sottocenere con aioli), 2 piatti principali (polipo con crema di sedano rapa affumicato e capocollo con scarola), dolce (burnt cheesecake) e 2 aperitivi e abbiamo speso 115€, che non so come sia rispetto alla media di Milano, ma di una cosa sono certa: noi siamo usciti soddisfatti e appagati.
gloriap2014
.
14 Gennaio 2024
10,0
Posto particolare assolutamente
da provare! Il profumo della cottura alla brace regala ai piatti un sapore davvero interessante. Ragazzi gentili e posto molto accogliente. Grazie dell’esperienza e a presto!
Fabrizio S
.
19 Novembre 2023
10,0