Excellent dishes of Tuscan cuisine, tasty and with some gems such as pumpkin pie and grilled pecorino wrapped in rigatino.
The osso bucco deserves a special mention, tender and tasty.
Remarkable house wine, even the desserts are good!
We were welcomed kindly and ate well at a fair price!
Marusca Bensi
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07 Aprile 2024
10,0
Delicious food and very fast service
Rizzo 052
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01 Aprile 2024
10,0
Excellent cuisine and options even for celiacs, competitive prices.
Jacopo Negri
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30 Marzo 2024
8,0
Very good restaurant and excellent service.
Thaïs Barreau
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29 Marzo 2024
10,0
The entrance is inconspicuous and the place is quite small, but it is a great place to enjoy Tuscan cuisine. Reservation advisable.
We took pici cacio e pepe and fiorentina. All good quality. The service is pleasant, the place is clean and the quality-price ratio is more than satisfactory.
Giuseppe Marzulli
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23 Marzo 2024
10,0
What can I say... it's worth going there.... But book.... Enjoy your meal!!!😋
lina vallarelli
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17 Marzo 2024
10,0
Small, but welcoming and characteristic place. The owner welcomed us with kindness and friendliness. We ate very well; the ribollita is super and the meat is quality. It's always good to book because it has few places... and many customers! Highly recommended
Claudia Foggetti
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12 Marzo 2024
10,0
Come ho scritto nel titolo, questo ristorante è uno dei miei preferiti della mia città. I primi e soprattutto i secondi sono veramente ottimi, particolari e fatti con ingredienti di qualità. Gli antipasti sono sfiziosi e il vino è buono. Il locale non è enorme, ma i tavoli non sono assolutamente attaccati.
L'atmosfera è tranquilla. I prezzi sono allineati con quelli degli altri locali cittadini
(20-30€, a seconda di cosa si prende).
Un consiglio: provate la tagliata, è veramente deliziosa!
kokky45
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04 Marzo 2024
10,0
The ravioli with gorgonzola cheese and white sauce with pistachios are a delight! The ribollita is also very good!
Guille
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04 Marzo 2024
10,0
Locale semicentrale, abbastanza tranquillo. Sono stato a cena ed ho assaggiato un crostone con burrata, pomodoro e salsa d'acciughe; ho proseguito con dei pici alle briciole di pane fritto con pomodorini e filetti di acciughe ed ho concluso con una tagliata di capocollo con cipolle caramellate e radicchio. Piatti buoni, spazi abbastanza ampi per la media di Siena, servizio cortese, prezzi medio bassi: complessivamente una buona esperienza.
Pans0tt0
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20 Novembre 2023
8,0