Everything was excellent... the cod I tried in the fantastic starter was fantastic... the first was delicious and the second was delicious. Compliments
Maria Schettino
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04 Marzo 2024
10,0
Discovered by chance... but a real cod gem!
Very clean rustic place.. friendly staff, very nice owner.
We ate amazing cod in all of his dishes!
Congratulations and we will certainly see you again!
Alba dello russo
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27 Febbraio 2024
10,0
We arrive before the reservation time, we wait, once seated we wanted to order appetizer and first courses and then the second course afterwards, possibly since it was the first time in this place. We were told without any ifs or buts that we had to order everything straight away. If you have time problems with the staff, you should not accept reservations and then force customers to rush. For intellectual honesty I must also write that the quality of the dishes on the other hand is very good!!!!!
Felice Abbate
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22 Febbraio 2024
6,0
varied dishes and cooked very well
Tommaso Melchiorre
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21 Febbraio 2024
10,0
I recommend this dish among the starters... cod carpaccio with peschiole, balsamic vinegar and green apple. Unforgettable!
Valentina Pacilli
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18 Febbraio 2024
10,0
Cod in all its variations. Optimal!
Tommaso De Matteis
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13 Febbraio 2024
10,0
A very small place where they treat a raw material, cod, in many different ways. Accompanying this fish with many expertly dosed local ingredients. To try
Stefano De Monaco
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11 Febbraio 2024
10,0
A gastronomic experience to have, without preconceptions.. raw cod worthy of the best salmon or amberjack.. excellent pan of spaghetti filo and feru. To try.
andrea ciervo
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09 Febbraio 2024
10,0
La recensione è solo per confermare quanto già noto.
Per il momento abbiamo assaggiato soltanto i paccheri ed in secondo (baccalà arrosto) ma non mancherà occasione per testare altre pietanze.
La cantina è ottimamente fornita di vini locali ed esteri.
Rapporto prezzo qualità ottimo
K4972GTgiuseppec
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17 Gennaio 2024
10,0
Questo posto e’perfetto per un pranzo informale a base solo di baccala’, ci e’stato consigliato da alcune persone in un bar fuori l uscita del casello autostradale Caianello , accolti in modo molto simpatico dai proprietari che gestiscono familiarmente l’osteria, pieno di foto e riconoscimenti alle pareti abbiamo mangiato un ottimo paccheri con baccala’pomodori olive e capperi,il Mussillo di bacxala’veramente ottimo, baccala’con funghi porcini, baccala’fritto.. servito tutto in poco tempo, carta dei vini buona, il personale.. per altro familiare… simpatico gentile.. sa! consigliare.. ci torneremo.. prezzo contenuto.. sui 40,00 a persona.
meriNew
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04 Novembre 2023
10,0