Nice restaurant, very nice inside... The entrance is a little ambiguous, you have to be careful because you can make a mistake and enter another restaurant... The dishes are really delicious, but the service is a little lascivious and careless. .. Instead the products are very good and the prices are excellent...
Andrea
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05 Aprile 2024
6,0
Compliments. Fantastic menu. I had a great time. To return. See you soon.
Daniele Mazza
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02 Aprile 2024
10,0
A restaurant to absolutely try for those who love polenta in all its forms, all the first courses are delicious, the gnocco is equally tasty with excellent quality cold cuts, the very tender meat accompanied if desired with polenta. The owner is very attentive to the customer and very friendly. , so do the waiters..... always tidy, and clean everywhere, truly a place worthy of being called a restaurant. Go without fail, this is a guarantee. Super compliments 💯 we return every time we want to eat very well.
Giuliana Zeni
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23 Marzo 2024
10,0
Friendly staff always ready to give the best advice, excellent food, a guarantee if you want to eat well in the Reggio Emilia area.
We recommend pumpkin risotto and truffle risotto.
Until next time!
Silvia Cifaldi
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21 Marzo 2024
10,0
Risotto with pumpkin and walnuts, exceptional
AMarti 4
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20 Marzo 2024
10,0
Super super recommended, great food and great service! Compliments
Pierpaolo Pentimalli
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19 Marzo 2024
10,0
Bel locale che propone cucina tipica locale, eravamo un gruppo e tutto è andato molto bene.
Buoni i salumi, buono lo gnocco fritto e la polenta, ottimi i primi.
Personale gentile e conto giusto per quanto consumato.
PuccioEnatolia2009
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15 Dicembre 2023
10,0
Un ristorante che ha un po di dispersivo per i vari ambienti e la sistemazione tavoli! L’ossobuco con il ragù non è il meglio magari la versione rosolata senza pomodoro; ma non lo fanno forse perché richiede maggiori passaggi. I primi validi. Costi convenienti.
Eustachio
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17 Ottobre 2023
8,5
Ottimi salumi e gnocco fritto, polenta rustica gradevole con sughi di sapore deciso. Prezzo ragionevole.
Giampaolo
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17 Ottobre 2023
9,0
La polenta è il cavallo di battaglia: grezza a tocchi in forno lega i piatti tipici; ossobuco. Pasta fresca ai porcini e tartufo. Tortellini e ogni altro ripieno. Affettati con tigelle. Molti altri piatti. Qualcuno fatto al momento e da cuocere di più e piatti più di pronta preparazione. Alcuni quindi non convincono fino n fondo. Costi giusti ma anche scontati con promozioni. Servizio pronto.
eustachiol2013
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17 Ottobre 2023
8,0