Geweldige plek , nautische sfeer, super wijnkaart . De menukaart bestaat vnl uit vis(crudite) maar ook vegetarisch en vleesgerechten .
Uschi
.
03 Marzo 2024
10,0
Top Quality and Professionalism highly recommended
I
.
22 Febbraio 2024
10,0
Luxury restaurant, impeccable service, well-prepared and well-presented dishes. Very welcoming and pleasant atmosphere with a note of intimacy due to the soft lights and low music. I highly recommend
Madalina Iuliana Gurau
.
20 Febbraio 2024
10,0
Very pleasant experience.. to be repeated as soon as possible!
Luca Rota
.
18 Febbraio 2024
10,0
Sempre il mio preferito da tantissimi anni
Laura
.
11 Febbraio 2024
9,5
We had an excellent dinner, dishes are V well curated and tasty. Location is very nice as well. I would have prefer a slightly more attentive service.
M.
.
09 Febbraio 2024
10,0
5 stars well deserved. The best restaurant on Lake Garda in terms of quality and price. Congratulations to the Favalli brothers who always manage to maintain excellent quality in this pearl of catering.
valter dalprato
.
07 Febbraio 2024
10,0
Lunch in this restaurant belonging to the West Garda Yacht club. The location with large windows overlooking the lake makes the restaurant really bright; Then imagine on a sunny day with clear skies what a spectacle can appear before your eyes.
Kind welcome from the dining room staff and fortunately for us we were seated at a table with a 180 degree view of the lake; Really spacious tables and comfortable seats.
From the menu we opt for our table of 2 people for:
0. Amuse Bouche by chef Favalli, with creamed cod pearl, potato with quail egg and crunchy tortilla;
1. Rabbit loin stuffed with aromatic herbs, dark potatoes and its cooking juice accompanied by a light béarnaise and a slice of black truffle;
2. The "reversed" seafood risotto where the rice grains are practically replaced by finely chopped fish the size of a grain of rice and the remaining fish in the sauce are so good and tender that they melt in your mouth;
3. Irish beef fillet, medium cooked, with soy pak choi, fried pimiento de padrón and potato chips, all really tender and good;
4. The mixed fried dish with scampi, prawns, calamari, sole fillets, vegetables to be dipped in the sweet and sour sauce which was served in a large portioned bowl and lightly fried;
5. La Tulipe Crispy red fruit and mascarpone cream;
6. The trip to Cuba, composed of bitter cocoa cake, 55% equatorial Vahlrona chocolate ganache, Cohiba ice cream, rum jelly and oabika sauce, really bitter at the right point and with the ingredients that blended and mixed in the mouth really well .
All accompanied by hot, freshly baked wholemeal cereal bread and Carrasau bread.
Really good value for the experience. Prices slightly higher than average but fair for the quality of the food and service.
Recommended all year round but from spring to autumn this restaurant is a pearl on the lake.
Cris Tian
.
06 Febbraio 2024
10,0
Pranzo in questo ristorante pertinente al West Garda Yacht club. La location con ampie finestre vista lago rende il ristorante davvero luminoso; immaginatevi poi in una giornata di sole e dal cielo terso che spettacolo può pararsi innanzi ai vostri occhi.
Accoglienza gentile da parte dello staff di sala e fortunatamente per noi siamo stati fatti accomodare in un tavolo proprio con la vista a 180 gradi sul lago; tavoli davvero spaziosi e sedute comode.
Dal menù optiamo per il nostro tavolo di 2 persone per:
0. Amuse Bouche dello chef Favalli, con perla di baccalà mantecato, patata con uovo di quaglia e tortilla croccante;
1. Il Lombetto di coniglio con ripieno di erbe aromatiche, patate fondenti e suo succo di cottura accompagnato da una bernese leggera e da una tagliata di tartufo nero;
2. Il risotto di mare "al contrario" dove i grani di riso sono sostituiti praticamente da del pesce tagliato fine della dimensione del chicco di riso e i rimanenti pesci del sugo sono talmente buoni e teneri che si scioglievano in bocca;
3. Filetto di manzo irlandese, cottura media, con pak choi alla soia, pimiento de padrón fritti e chips di patate il tutto davvero tenero e buono;
4. Il Fritto misto con scampetti, gamberi, calamari, filetti di sogliola, ortaggi da intingere nella salsa agrodolce che è stato servito in una terrina dalla porzione abbondante e fritto leggero;
5. La Tulipe Croccante di frutti rossi e crema al mascarpone;
6. Il viaggio a cuba, composto da cake al cacao amaro, ganache di cioccolato Vahlrona equatoriale 55% , gelato cohiba, gelatina al rhum e salsa oabika, davvero amaro al punto giusto e con gli ingredienti che si amalgamavano e mischiavano in bocca davvero ottimamente.
Il tutto accompagnato da pane caldo appena sfornato integrale ai cereali e pane carrasau.
Rapporto qualità/prezzo davvero buona per l'esperienza. Prezzi leggermente più alti della media ma giusti per la qualità del cibo e del servizio.
Consigliato tutto l'anno ma da primavera ad autunno questo ristorante è una perla sul lago.
CrisLion_Leo78
.
06 Febbraio 2024
10,0
Pranzetto in veranda vista lago. Accoglienza 10+, simpatia del personale, servizio veloce e attento. Piatti belli, buoni, abbondanti. Anche il prezzo decisamente adeguato. Uno dei locali in cui si ha l’imbarazzo della scelta dei piatti. Super consigliato!
Ilario_ca
.
26 Novembre 2023
10,0