I went there with my family for a Sunday lunch.
Excellent restaurant with traditional dishes cooked really well.
Generous portions.
The place is not large so I recommend booking.
We were served in a professional and attentive manner, the owner with whom we had the opportunity to chat a little was friendly and nice.
Our experience was more than positive, we will definitely return.
Advised
Maurizio Este
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19 Febbraio 2024
10,0
Locale comprensibilmente noto e apprezzato alle porte di Monza. Atmosfera semplice e genuina con la proprietaria che si occupa dei propri clienti con l’amorevole attenzione di chi che ha piacere d’incontrarti o rivederti. La cucina tradizionale lombarda senza interpretazioni o alterazioni, concreta, piena e ricca dei sapori della nostra regione
darvil2015
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17 Febbraio 2024
10,0
As always, excellent cuisine....a trattoria where good food and friendliness are not lacking.
Pietro Andrea Longhi
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11 Febbraio 2024
8,0
Excellent treatment, priceless cuisine throughout, super staff.
Starters, first courses, second courses, all very good.
Fantastic casserole
Book
Enrico Casiraghi
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10 Febbraio 2024
8,0
Finally a restaurant with a menu service environment that took me back to my childhood years. The restaurant is as original as it once was. Starter of mixed cured meats with pickles, nerves, Casserole, Mundeghili, and more. The owners who list the menu after serving you pass by asking if you want another round
All in the simplicity and friendliness that you expect from a place like this.
We went on a Thursday evening and the restaurant was full of locals which is always a good sign of quality.
Certainly not a place for "ugly Milanese" of the nightlife
Don't overlook the affordable price with which in Milan they don't even give you a Spritz and happy hour....
To try and return
Fabio Fontanella
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06 Febbraio 2024
8,0
Traditional cuisine but unfortunately it is no longer like it used to be....
luigi cerizza
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04 Febbraio 2024
6,0
Trattoria like it used to be.
No menu, the hostess or the chef who will tell you the dishes that are cooked that day.
I had appetizers (abundant, the Venetian-style liver was excellent...), two samples of first courses, a wild boar with very tender polenta that melts in your mouth, with wine and water, all for 45 euros each. Money very well spent!
Andrea Bonfanti
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03 Febbraio 2024
10,0
Locale molto accogliente,sembra di tornare agli anni 80,cibo ottimo e personale super-gentile e simpatico,forse(ma non troppo) prezzi un po’ sopra la media,però atmosfera e cibo piacevolissimo,mauro
Mauro/ Artemio Fumagalli
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27 Gennaio 2024
8,0
Abbiamo cenato due settimane fa e ci e' piaciuto tanto che abbiamo deciso di tornarci, ma quando ho chiamato per prenotare mi hanno liquidato sbrigativamente con un :"lasci perdere, e' un momento così...🤔". Tra l'altro avremmo potuto andare quando disponibile, spero non sia accaduto nulla e che l'attività vada avanti. Sarebbe un gran peccato.
christian minelle
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25 Gennaio 2024
6,0
Locale storico, senza pretese, ma con una cucina ricca ed abbondante come una volta, dove si esce sazi pagando il giusto. Vegani, naturisti ed amanti della cucina leggera ed insipida state lontani non è il posto per voi.
alteod
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26 Settembre 2023
8,0