Very nice place with interesting dishes and stylish Italian fare
Stefano H
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29 Marzo 2024
10,0
They deserve 5 stars. High quality products, dishes very beautiful to look at, excellent choice of wines. I advise.
Mariagrazia Coppini
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25 Marzo 2024
10,0
Here, when the food is excellent, the location too, the kindness... well, I like to say that being a restaurateur is not for everyone. Congratulations for the quality and imagination.
Ale Ale
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25 Marzo 2024
10,0
Truly comfortable seats, excellent dishes and a truly competitive wine list both in terms of offer and quality/price. Once a year it is a must to go there.
Marco Bergamaschi
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22 Marzo 2024
10,0
I tried this restaurant since many had spoken well of it to me, I found some dishes well made, others a little less so. The homemade tortelli had a slightly thick dough and the pumpkin gnocchi perhaps had a little salt, the angus was very good. In my opinion the sore point is the desserts, as far as I'm concerned we're not there. Considering that we spent €132 for two without wine, I would have expected something more. I would recommend it but I would point out to be careful with desserts.
Marco Della Sala
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11 Marzo 2024
8,0
After many years I returned to this place with my wife and I must say that the quality and courtesy have remained unchanged over time, indeed we can say better. Well-kept location, excellent food and excellent service. As well as recommending it, we will certainly be back to spend another wonderful evening
Massimiliano Pelosin
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10 Marzo 2024
10,0
A fantastic experience. The dishes are perfectly crafted with ingredients of the highest quality. What makes it so special is how kind, attentive and informative the service is. I am looking forward to the next time I can visit!!
Andrew
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05 Marzo 2024
10,0
Compliments!
Nice and very nice environment, excellent food, excellent wine, kind and professional staff.
I highly recommend it!
Lorenza Ossoli
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03 Marzo 2024
10,0
Uno dei migliori ristoranti della zona.
Da anni (decenni) sempre a top. Molto frequentato anche per dei pranzi business infrasettimanali con menù alla carta.
Hanno grande passione per i vini e per la ristorazione in generale. Lo chef patron è l'esempio di come dovrebbe essere un ristoratore.
Nell'ultima occasione ho mangiato delle seppie con spuma all'aglio e lime in cui le seppie, che hanno poco sapore, venivano accompagnate dal gusto degli altri ingredienti e davano la loro parte per via della loro consistenza.
Poi il risotto cacio pepe lime e gambero crudo. Sempre con l'idea di assaggiare qualcosa di saporito, senza rinunciare alla percezione del gambero e della freschezza.
In una cena precedente assaggiai, come piatto del giorno, una trippa con nduja e note acide che sicuramente è stata la miglior trippa non tradizionale mai provata.
Cucina molto rappresentativa dello chef, che ora si occupa prevalentemente dei clienti, con ricorrenza di alcuni elementi.
In sala si sta meglio ora che alcuni anni fa.
Menu con prezzi e carta vini li trovate sul loro sito internet.
Ciao.
AndreaC810
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26 Dicembre 2023
10,0
Mi sono trovata molte bene. Bravi con il servizio, bravi in cucina.
Ottima la carne cruda, molto abbondante, ben presentata. Ottime le acciughine su pane tostato e burro e l'antipasto con cipolla. Ottimo il dentice arrosto con peperoni e buona anche la pasta con pesto di carne campano.
Ho assaggiato anche la trippa, piatto che difficilmente si trova nei ristoranti, e devo dire buona.
Pane e grissini e focaccine gustosissimi.
Bravi anche a gestire una sala dove erano presenti ben tre cani, inaspettati forse dal proprietario.
Tutto è andato molto bene. In 4, 240 euro con una buona bottiglia di vino. Scontrino regolarissimo ma addirittura con uno sconto inaspettato e non richiesto di ben 40 euro da parte del titolare. Totale 200€. Grazie e complimenti. Non è da tutti.
luisa065
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07 Ottobre 2023
8,0