We were pleasantly impressed by the location and the service, everything was taken care of down to the smallest detail, elegant but also an environment and service that was not too "stiff" like in many starred restaurants! Ludovica was super welcoming, the sommelier recommended a perfect wine for the chosen menu and accompanied us in explanations throughout the dinner, together with the cordial and always friendly staff!! Well done!
The food and above all the raw materials used are something crazy that is difficult to explain in words, it is a journey that must be experienced! Rich in scents and textures that I have tried so far!
Highly recommended!!
Maria Vittoria Sonnino
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29 Marzo 2024
10,0
Excellent restaurant. Amazing experience. Given that my wife is pregnant, we chose the à la carte menu for obvious reasons, but the staff asked about dietary restrictions at the beginning of service and they made sure to cater to our specific needs. The food was exquisite yet unpretentious, without any pretentious montage on the plate. The Pino Mugo pasta is a game changer and the Game was out of this world. Don’t get me started on the wine pairings… All in all, highly recommended and we can’t wait to go back!
Mihai Tamas
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22 Marzo 2024
10,0
Michellin star granted and we understand why. Perfect service and spectacular food. Book long time in advance and use taxi, it is located onhill upper Cortina. The only thing I would like to point that they didnt change menu after last year visit.
Marek Braun
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12 Marzo 2024
10,0
Exceptional Michelin-starred restaurant. Quality, local, original cuisine. Quality service, friendly English-speaking staff and good advice. Met hostess, a big thank you to Ludovica and her husband in the kitchen!
Etienne Massin
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07 Marzo 2024
10,0
A little expensive but worth going
Gian Emilio Genova
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06 Marzo 2024
10,0
We trusted them to show us their tasting menu; a journey though curated selections of local ingredients, which revealed their passion for sustainable food on all levels with a devotion to service, smells, textures, and incredible flavours squeezed into every detail. We went on an unparalleled journey of delightful deliciousness through their winter menu!
This should be on your list of places you must eat in Cortina - it will be worth it every time!
Eating here is truly an experience. The "Bocconi" that the chef prepares for us are like bombs that explode in your mouth. When you hear the explosion the party begins and all taste buds are invited!!! We spent a practically perfect evening, too bad only for the lack of attention to the ingredients intended for my pregnant partner (mold and raw alcohol).
Info Serravallo
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04 Marzo 2024
10,0
TOP experience! Enveloping, fantastic and super helpful Sommelier - Thank you for the beautiful birthday
M. M.
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04 Marzo 2024
10,0
Una cena in un ristorante stellato a Cortina era d’obbligo per le vacanze natalizie e abbiamo deciso di provare per la prima volta questo ristorante molto apprezzato, particolare e ricercato. Dopo esser arrivati ed è esser stati accomodato nella sala con parte della cucina a vista e dopo aver ricevuto il primo entreé di pasta di funghi e il secondo entreé di tre tagli, 2 speck diversi e una pancetta, dal menu ho ordinato La Lumaca (lumache alle erbe), il piatto “Dalla Nostra Fattoria” (rispettiamo il tempo dei nostri animali e, seguendolo, trasformiamo la materia prima che ciclicamente ci offrono) e per concludere, la pasticceria della casa. Tutto accompagnato da una bottiglia di Valpolicella Ripasso Costa Arente 2021. Questa cena è davvero un’esperienza sensoriale a tutti gli effetti, con piatti particolari, ricercati, a km 0 e con abbinamento particolare, ma azzeccati in pieno! Una delle cene migliori di Cortina in tanti anni. Il locale è molto bello, caratteristico e con un’atmosfera che rende la cena super piacevole. Il personale a sua volta è molto cordiale, sempre presente e disponibile per ogni dubbio, curiosità, o esigenza. Consigliato per una cena diversa dal solito, ma al top!
EdoardoLippi
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26 Dicembre 2023
10,0
Il SanBrite è un ristorante immerso nel verde con vista mozzafiato sulle Dolomiti .
Qui vi accoglieranno come in famiglia , il personale giovane , preparato e molto professionale vi farà vivere un percorso gastronomico di altissimo livello.
Abbiamo provato un menù degustazione chiamato "Germoglio" ogni portata era scandita da piatti eseguiti in modo magistrale , gusti bilanciati e sapidità al punto giusto , si sente subito che la mano dello chef è di quelle importanti . Bonus per il salmerino marinato con brodo Champagne e i ravioli ripieni di anatra. Bellissima la visita nella cantina dove mettono ad affinare i formaggi che producono loro stessi.
Qui nulla è lasciato al caso ! Un plauso a tutto lo staff ! tappa immancabile per ogni buon palato.
renato m
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16 Ottobre 2023
10,0