I've read all the reviews but they're a bit minimalist, I'm a former chef at home and when I was still walking I spent most of my time tasting their dishes and their wines, for me Chef Christian deserves 1 Michelin star.
Fulvio Pagani
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31 Marzo 2024
10,0
Fantastic, I can't say that something hasn't been up to par, the starters, the fried anchovies, the pasta, the wine, and what can I say about the meat... good, juicy and well cooked. And the treatment and attention are great. A restaurant to go and repeat. Mention the preparation of each of the dishes, and even the presentation.
MAYKA Muiño Bouza
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24 Marzo 2024
10,0
We ate at a historic restaurant one evening in the center of Ovada and ate well.
Davide Arecco
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18 Marzo 2024
8,0
All excellent, the
Menu is refined, excellent ingredients, I highly recommend the restaurant!
Cla Gu
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08 Marzo 2024
10,0
From Piazza Garibaldi take two steps further towards Piazza Mazzini, a small entrance will transport you towards a pleasant universe of flavors typical of the Ovada area. Compliments to the staff and chef Silvestri
Marco Pisoni
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16 Febbraio 2024
10,0
Quality and courtesy. Everything excellent.
Giovanni S
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16 Febbraio 2024
10,0
Beautiful environment and friendly and efficient waiters. The food was very good and the prices were fair for the quality offered. Highly recommended
Caterina Spotorno
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15 Febbraio 2024
10,0
Piatti ricercati ma semplici, ottimi ingredienti, servizio impeccabile. Rapporto qualità prezzo di rara convenienza. Voto 10.
Azzurra Bongiorno
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07 Gennaio 2024
10,0
Cibi buoni e nulla da dire, sulla bagna cauda invece mi aspettavo più quantità di verdure ( erano un po’ scarse ), sui primi direi che ci siamo e invece da velocizzare il servizio, anche perché più di 3h per mangiare un antipasto, una bagna cauda e infine uno tagliatella sono troppi …
Marcello Maino
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16 Dicembre 2023
6,0
Ottimo ristorante che meriterebbe almeno 2 stelle Mich ielin e io di stelle me me intendo,io facevo lo chef a domicilio,e ho lavorato come ospite,nella brigata del Ristorante Alpegie a Parigi 3 stelle Michelin e ll'esecutive Chef Alain Passeur mi consegnato ad honorem cause la mia prima e ultima stella Michelin,perché dopo la rapina af Ovada il 12 novembre scorso sono caduto malemente per terra fratturandosi L4 e lussandomi L5,con paralisi totale aggravata delle gambe e dei piedi,vedi referti Pronto Soccorso Ortopedia Ospedale di Novi Ligure,e di Acqui.Firmato Barone Fulvio Bruno Giuseppe Camillo Pagani da Chieti.
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Fulvio Pagani
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10 Dicembre 2023
10,0