Because dad isn't KING... the best fried pizza in the world
Sonia Salvatore
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06 Aprile 2024
10,0
Like staying in Naples without going to Naples, fried pizza with exceptional double cooking, selected ingredients, and excellent traditional pastiera
Roberto Zingarelli
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01 Aprile 2024
10,0
A small Naples, in the heart of the historic center of Martina Franca. Excellent food. Legendary Giuseppe "all doer", very pleasant person!
Benedetta Gasparro
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31 Marzo 2024
10,0
The pizza was delicious, the place very imaginative, the owner very nice. I had a very pleasant evening.
Tina Masellis
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08 Marzo 2024
10,0
Super fried pizza, I highly recommend everything, absolutely everything, from the wonderful pasta, potatoes and provola, to the desserts, all respecting the Neapolitan tradition, raw materials coming directly from the Campania region....1000 cum laude....
Rosanna Serio
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27 Febbraio 2024
10,0
Place I had heard a lot about and finally visited. A very special place in every sense, from the unique furnishings to the quite exuberant owner who manages everything, I personally liked him.
Typical Neapolitan products and very good, we will definitely return.
Piercarlo Loparco
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19 Febbraio 2024
8,0
One of the BEST pizzas in Martina Franca! Get the house special, you won’t regret it. The owner comes from a long generation of pizza makers from Napoli and you can tell he loves what he does. Highly recommend
johanna sztokman
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19 Febbraio 2024
10,0
Excellent pizza. You wait a bit but it's worth it. Well done
Cosimo Cannarile
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18 Febbraio 2024
8,0
Posto magico tra i vicoli di Martina franca .trovato per caso ,una volta entrati ci si immerge proprio in una bottega di altri tempi. Proprietario particolare che ti fa sentire subito a casa. Un consiglio:lasciarsi consigliare e godersi la cena.
Spartano21
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05 Gennaio 2024
8,0
Locale che ad sguardo superficiale riecheggia la bottega di un rigattiere ma che, al primo battito di ciglia, apre un mondo studiato con dovizia di particolari. L'anima di Napoli trasuda da ogni suppellettile ma la differenza la fa Giuseppe. Passione, creatività, cultura della storia della cucina, materie prime eccellenti che si esprimono con un esplosione di sapori nel casatiello, in una pizza alla scarola superlativa, bufala tagliata al momento, dolci che regalano un viaggio sensoriale nelle tradizioni delle feste. Gustare una pizza su carta paglia immaginando di camminare tra i vicoli di Napoli nella scena di un film non ha prezzo. La convivialità spontanea del titolare dà quel valore aggiunto per assaporare l'unicità del locale. Non è solo buon cibo, è un grandangolo realizzato da chi ama il proprio lavoro, sensazione che si avverte al primo boccone. Complimenti Giuseppe! Francesco e Franca da Oria.
sofia1975
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01 Gennaio 2024
10,0