Welcomed with kindness and kindness, we had dinner here on a Saturday evening, exhausted after walking all day in the Marcarolo natural park. Everything was exceptional, from the starters to the dessert, the wine, up to the hospitality of the owners.
samu06
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12 Maggio 2024
10,0
All to be discovered... and reserves beautiful surprises...
Mauro Petroni
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21 Marzo 2024
10,0
Informal environment, you immediately feel at home. Excellent cuisine!!!
Sonia Asborno
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20 Marzo 2024
10,0
When I go to eat in a restaurant in Bosio I feel like I'm at home. You will feel welcomed by the professionalism and kindness of the owners who will pamper you for the entire duration of the trip. This is how I like to define the traditional Ligurian menu. Yes, because here, where Piedmont sees the sea, you can taste ravioli in wine or in the Genoese style, panissa made from chickpea flour, tagliafisso or Ligurian rabbit, cooked with passion and excellent raw materials!
I advise!
Stefano Botta
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17 Marzo 2024
10,0
A real typical trattoria finally!!!!!
The Food Reviewer
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25 Febbraio 2024
10,0
Ottimo ristorante. menù di lavoro a mezzogiorno dal mercoledì al venerdi a 12 euro con tre primi a scelta e tre secondi acqua vino e caffè. menù alla carta dal giovedì alla domenica pranzo e cena cucina tipica ligure e piemontese. Ottimo cuoco con lunga esperienza e proprietari molto gentili e disponibile. Si può fare anche karaoke e feste di compleanno.
guido g
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17 Gennaio 2024
10,0
Great local restaurant. Their ravioli are some of the best I have ever had. The family is very friendly and the service is excellent. They offer the set menu with starter, pasta and meat for 30euro but also they offer Al la cart. A perfect example of simple and delicious Italian cooking.
Pavol Celuch
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13 Gennaio 2024
10,0
Ottimo tutto sia I piatti che la parte umana
roberto bonelli
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26 Dicembre 2023
10,0
In un luogo informale, potrete assaggiare piatti tipici della cucina piemontese/Ligure, con dei menù dedicati e piatti del giorno! I prezzi sono per tutte le tasche e comunque medio-bassi. Il cibo è ottimo e abbondante senza esagerare. Mangerete in un ambiente familiare e piacevole. Non avrei note negative. Consigliato.
Andrea Davico
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04 Dicembre 2023
10,0
Locanda storica dall’atmosfera familiare con i piatti tradizionali della regione.
Da non perdere i ravioli in brodo di brasato, il bollito piemontese con 6 tagli (di solito preparato come piatto del mese), come dolce suggerisco invece il Bonet agli amaretti.
I piatti sono fatti in casa… e la qualità si sente eccome!
Prezzi più che onesti, da tornarci.
Stefano Bagnasco
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03 Dicembre 2023
10,0