La Quinta Terra In Rio saliceto

8,2

Basado en 1.168 opiniones encontradas en 3 webs


9.2
8.2
8.7
8.2

tend

1
Di 14
in Rio saliceto
1
Di 2
di cucina Cucina emiliana in Rio saliceto

Gestione recensioni

Delicious food and very kind and friendly staff... which doesn't hurt
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15 Maggio 2024
10,0
Excellent gnocco and tigelle soups with good and abundant cured meats
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14 Maggio 2024
8,0
We have been several times with 20 people and we have always had a good time, both in terms of food and service. A restaurant where you leave satisfied, at least we do.
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17 Aprile 2024
8,0
We went for lunch last Sunday, we had booked and agreed on the menu (being a decent small group, with children). We ate very well, everything was very good, with very friendly staff and with the right waiting times between one course and another.
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14 Aprile 2024
10,0
Simple restaurant in the environment but clean and welcoming. It offers excellent homemade pasta and delicious second courses, excellent quality meat. Good quality/price balance.
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13 Aprile 2024
10,0
A fantastic, characteristic place for those who love out-of-town trattorias, spartan, functional and clean. Welcoming, understated, but not sloppy or rude service. Traditional Emilian dishes, with a variety of courses, excellent quality of ingredients. Excellent quality-price relation.
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31 Marzo 2024
10,0
Trattoria in the middle of the countryside, with genuine and simple food, it makes you feel good, sooner or later I will return for dinner! ❤️👍
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31 Marzo 2024
8,0
We are on holiday in Reggio and my cousin decided to let me try the local dishes and booked here! We were more than satisfied, delicious dishes, very light dumplings, excellent cold cuts, in short, if we wanted to find a flaw I wouldn't know what! We highly recommend going there!
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30 Marzo 2024
10,0
siamo stati a cena con amici dopo tanti anni e ho trovato sempre la solita cucina fatta di piatti semplici ma buoni come i tortelli di zucca
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19 Dicembre 2023
6,0
Ieri sera sono stata in questo locale per la seconda volta con le stesse amiche. E l'impressione è stata la stessa della prima volta: bel localino piuttosto silenzioso nonostante i tanti clienti, ottime proposte in menu, anche per i vegetariani come me, cibo davvero preparato bene e con cura, conto assolutamente adeguato anzi, di questi tempi una rarità. Ma quello che mi ha colpito ancora di più è stata (come la prima volta d'altronde) l'assoluta gentilezza, cortesia e disponibilità del personale. In particolare vorrei fare una lode al cameriere che è venuto a sparecchiare i nostri secondi piatti. Io avevo preso un tomino con verdure; in realtà i tomini nel piatto erano 2. Il secondo non l'ho proprio toccato perché ero già piena, idem le mie amiche cui l'ho offerto. Pertanto quando il cameriere è arrivato mi sono scusata perché mi dispiace buttare via il cibo, lui mi ha risposto qualcosa tipo: "Nessun problema si figuri", poi sottovoce mi ha detto: "Ma se preferisce portarlo a casa le faccio preparare la doggy bag". Grazie di aver pensato che anche un tomino (e non un eventuale intero piatto) valesse una doggy bag, questo è rispetto per il cibo e anche dei colleghi che l'hanno preparato. E grazie per avermelo chiesto sottovoce e non in maniera plateale, perché magari non tutti i clienti amano far vedere che si portano a casa gli avanzi (anche se non è il mio caso). Ecco, questo è rispetto del cliente. Bravi, bravissimi. Torneremo. P.s. E grazie di aver aiutato la mia amica con la gomma a terra. Quello non era in menu ma non vi siete tirati indietro. P.p.s. Lo sformatino di zucca con taleggio e aceto balsamico è qualcosa di illegale, per quanto è buono!
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04 Dicembre 2023
8,0

Ristoranti simili a Reggio nell'emilia

8,2
4086
Recensioni

Osteria Chilometro Zero by Tom e Ciccio

30/04/2024: Ate in this tavern a few weeks ago, we had a great time with the typical products, we ordered a platter of cured meats, cheeses and dumplings, and also some first courses, very good, really top quality raw materials... a little less so with other options, like the rabbit tagliatelle with lemon and walnuts, good because the pasta was well cooked but the lemon overpowered the tender flavor of the rabbit. Even the dessert, a huge choice and all delicious. The service is also excellent and the environment is warm and welcoming. I would recommend everyone to go there.
30/04/2024: Good food, courteous and punctual service. I didn't get 4 stars because I thought it was a little expensive. there is a wine list and there are also some organic choices, the interesting Lambrusco is very full-bodied, bitter and not very carbonated. good and classic tortelli. interesting are a couple of second courses, the sheep barzigole and the rabbit, not always easy to find on the menu. for the first time I tried the good and abundant barzigole, well cooked and tasty, but the side dish was not up to par. the ricotta, hazelnut, chocolate and I don't remember what else cake was good but a little too "dry", a shame. overall the cuisine is not heavy and not greasy, but in any case (maybe because when I'm out I like to eat) I got up from the table still feeling a little peckish... nice environment and overall, despite the good number of guests, not noisy , and that's good. worth revisiting to try the lasagna or tortellini and the rabbit
8,1
1289
Recensioni

Antica Trattoria Toschi

12/05/2024: We were in this restaurant on a Saturday evening, a place in line with expectations. We took a trio of first courses and dumplings with cold cuts. Everything was good including the desserts, delicious. If I have to find two "defects", the portions of the first courses are not abundant and there is very little parking. However, we left satisfied.
10/05/2024: I would say everything is excellent for a REAL trattoria. Don't expect an IN or trendy place, but a well-kept trattoria with traditional dishes and some reinterpretations, such as capeletti with mushrooms, which are really good.

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