A Viassa In Dolceacqua

8,1

Basado en 1.311 opiniones encontradas en 3 webs


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tend

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in Dolceacqua
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di cucina Cucina ligure in Dolceacqua

Gestione recensioni

We are in our fifth year and have always returned. There is no need for introductions, everything is very good and the staff is very kind. You absolutely must stop by in Dolceacqua and taste these delicacies. This evening we tried the 6 star tasting menu
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22 Marzo 2024
10,0
I liked all the dishes. I will definitely come back
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19 Marzo 2024
10,0
Welcoming environment in the pedestrian area of ​​one of the most beautiful villages in Italy. Professional staff. Very nice and very good food. Good choice of wines. Excellent experience
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03 Marzo 2024
10,0
Great restaurant in Dolceaqua with great staff and excellent pasta. We busted our bellies as a family and it was well worth it
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02 Marzo 2024
10,0
Tèra (Earth) is the oldest part of the medieval village of Dolceacqua dominated by the thousand-year-old Doria castle and steeped in history right down to its most hidden corner: the origin of the name Dolceacqua seems to date back to the Celts, inside and around the castle and myriads of historical events took place in the streets of the village: fights between Guelphs and Ghibellines, intrigues hatched by ancient noble families to gain feudal rights, clashes and furious battles to conquer the strategic position of the castrum. The historical events also merge with the history of art when Monet immortalizes the picturesque castle together with the ancient bridge in one of his paintings: Le chateau de Dolceacqua. This journey through the centuries has given me a bit of an appetite and if you too would happily eat something "A Viassa" a stone's throw from the ancient bridge, it's right up our alley. A modern, minimal, welcoming and very intimate restaurant (no more than 50 seats) where you will feel at ease and welcomed with kindness, friendliness and professionalism. “A Viassa” focuses a lot on the inviting menu starting from the names of the dishes created from traditional Ligurian culinary dishes and linked to the seasonality of the foods and local products: the michette, the Taggiasca olive oil, artichokes from Perinaldo. All of high quality. If you are really undecided, the tasting could be for you!
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13 Febbraio 2024
8,0
Great place, great food, great service. Nothing to complain about.
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06 Febbraio 2024
10,0
Une excellente adresse dans une petite rue perpendiculaire à l'avenue principale. Mieux vaut réserver si vous n'arrivez pas à midi. La cuisine y est excellente et le service efficace. Ce restaurant propose un menu en 4 service plus le dessert à un prix tout à fait convenable. Je recommande cet établissement.
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06 Gennaio 2024
10,0
Quanto è soddisfacente constatare che l'eccellenza resiste...resiste ai compromessi, alle tentazioni di " vendersi" al miglior offerente, offuscando qualità e genialità. Per noi tappa fissa, irrinunciabile, gusti, sapori, maestranza nel gestire materie prime ottime. Complimenti... Complimenti davvero e grazie per il viaggio " nel gusto" che sempre ci offrite. Elisa e Patty Como
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03 Gennaio 2024
10,0
Très bonne cuisine ! Un service agréable qui plus est.
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31 Dicembre 2023
10,0
Trovato grazie a TRIP abbiamo mangiato il pescato del giorno ben cucinato e con prezzo ragionevole, buono il servizio e bello il locale.
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16 Ottobre 2023
8,0

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Il Mulattiere

06/04/2024: Quaint, very friendly. Great food
02/04/2024: Everything was good and the staff were very kind...
8,1
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Recensioni

Ristorante Golosamente

01/10/2023: Sabato sera 30 settembre, visto che al momento della prenotazione mi avevano detto essere chiusa la terrazza, appena arrivato vengo fatto accomodare nel giardino. Il servizio sarà gentile, celere e preparato alle mie domande sui vini, ma sarà il cibo quello che più mi soddisferà, il tutto in un contesto veramente gradevole nonostante gli avventori della tavola dietro alla nostra, decisamente rumorosi, ma non è certo colpa del locale. Di antipasto prendo un brandacujun cucinato in due maniere, la classica e in tempura, accompagnato da una salsina con una forte ma gustosissima preminenza d'aglio: buonissimo. Come secondo un fritto di totani e gamberi in pastella, abbondante ma delicatissimo nella frittura, quindi oltre che buono super digeribile, menzione d'onore al filetto di tonno preso da chi era con me: materia prima veramente eccellente, una crosticina delicatissima, il tutto su un letto di caponatina che, assaggiato, mi ha fatto strabuzzare gli occhi per quanto buono. Abbiamo accompagnato il tutto da un pigato morbido che era un piacere, conto totale per 4 piatti a base di pesce, una bottiglia di vino, coperto e acqua 105,00 euro: non ho mai pagato con tanta soddisfazione, questa è stata una delle sempre più rare volte nelle quali, uscire a cena, ne vale veramente la pena. A Diano il miglior posto nel quale abbia mai mangiato.
18/09/2023: Great food with really nice view. The restaurant is located on the main road of the town, easy to reach and with nice view (from the terrace). Food quality is really high, great flavors’ combinations, fresh ingredients and good attention to details. I would recommend the mix of appetizers that will allow you to try many dishes in one and you won’t regret it. Personnel is kind and ready to answer to all the questions about food. The guy that served us had full knowledge of all the dishes and ingredients. He also gave us really good suggestions the combinations of plates to put together. Price is fair, especially considering location and quality. For sure one of those places to try if you are in Diano Marina. Strongly recommended.

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