Excellent restaurant. It offers a menu with some traditional Piedmontese dishes including agnolotti, anchovies with croutons and butter, raw meat cut with a knife, gnocchi with Castel Magno,... But its best is achieved with grilled meat. A varied choice of typical Italian meats such as Chianina or Fassone, in various sizes, cooked perfectly. A true joy for the palate. Fair price for the excellent quality (around 80 euros including wine). Another highlight to remember is a list of wines and spirits... amazing. HIGHLY RECOMMENDED!
Too bad the meat was so good that I didn't have the opportunity to photograph it..
Giampaolo Grisoli
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26 Marzo 2024
10,0
Good food surrounded by a 'cold' environment and slightly long waiting times, even before paying.
A welcome was served with a glass of wine and a very welcome taste of 'cacimperio'.
It's a shame that the manager of the place showed up disheveled and with a shirt on the verge of bursting the button: not very nice to look at.
It's a shame because the food served deserves more
NIP Segreteria
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23 Marzo 2024
6,0
Great place, thanks Mr Maltese for the tip.
Consulenza Studio Grandi
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20 Marzo 2024
10,0
Qualità della carne ottima. Locale romantico. Menu degustazione soddisfacente.
Marilisa
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08 Febbraio 2024
7,0
One of the best cuts of meat I've ever eaten... and I've eaten a lot of them all over the world 🙂. Cooked to perfection.
I don't give 5 stars because it's really expensive anyway. It's true that you pay for quality but in short...
Marco Rossi Bassignana
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21 Dicembre 2023
8,0
We went to this restaurant for the first time. Very welcoming, warm and refined place, friendly and professional staff. Excellent menu, excellent quality knife-cut fassone steak! We will be back!
Giuliana De Muro
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17 Dicembre 2023
8,0
275 euro per un piatto di tagliolini al tartufo e una battuta di Fassona! Non credevamo ai nostri occhi quando è arrivato il conto dopo aver ordinato su consiglio del gestore un piatto di tagliolini e una battuta di Fassona con tartufo bianco gli stessi piatti in menu andavano dai 15 ai 20 € con l’aggiunta del tartufo sono schizzati a 65 € al piatto. Si sa che il tartufo costa ma questa è veramente un’esagerazione peccato perché il posto c’era piaciuto abbiamo mangiato bene ma il conto ci ha guastato la serata veramente uno sproposito. Noi non credo che torneremo ma un avvertimento a chi volesse andare. Chiedete il costo prima di ordinare fuori menu’!
Elena R
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19 Novembre 2023
6,0
Great place, great food, great service. Fairytale truffle
Massimo Fogliato
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16 Novembre 2023
10,0
Consiglio a The Fork di aggiornare il menù con relativi prezzi esposto sul sito, dal momento che mi sono ritrovata a pagare 78 € per un pranzo !
Coperto € 3,50 - Calice di Freisa € 6,00 - Vitello Tonnato € 10,00, Tajarin al Tartufo € 57,00 (!) quando sul menù The Fork sono indicati a € 15,00 ... Caffè € 2,00
Conto finale per 1 persona a pranzo € 78,50 che il proprietario ha scontato (!) ad € 78,00 dopo avermi fatto aspettare 20 minuti alla cassa ed andandosene senza nemmeno consegnarmi il bancomat (che mi è stato gentilmente ridato da un cameriere alla fine della transazione) perchè impegnato con ii clienti abituali.
I piatti che ho scelto sono stati discreti, in particolare il tartufo oggetto dl problema aveva tanto profumo e ben poco gusto !
Non ci tornerò e non lo consiglio, se non per la carne ,che vista portare nel tavolo a fianco sembrava davvero valida, e tenendo presente il costo impegnativo che si andrà ad affrontare.
Marta
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13 Novembre 2023
6,0
Excellent meat and service. Great selection of wines
Antonio Gesino
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13 Novembre 2023
10,0