Welcomed by the talented Fabiana in this characteristic Carioca restaurant, we immediately let ourselves be enveloped by the splendid atmosphere of the place to savor the typical specialties of Brazilian culture. We started with a tasting of dishes from the vast buffet, where a great variety and, above all, quality of starters is available. Then, the very nice Flavio and Roger, fast and impeccable, served us with professionalism and courtesy all types of meat: from chicken legs to pork ham, passing through the very famous picanha (main cut of Churrasco)... how delicious ! Last but not least, the traditional grilled pineapple with cinnamon, also truly delicious. In short, we had a wonderful evening that we hope to repeat soon.
Ben Webster
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07 Aprile 2024
10,0
Excellent experience absolutely worth repeating... very polite and always available staff 🤩
Marta Valentini
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01 Aprile 2024
10,0
All excellent, very friendly staff
fabio di giorgio
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01 Aprile 2024
10,0
Top of the top, absolutely worth trying
Simone 1900
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31 Marzo 2024
10,0
Brazilian cuisine interpreted at its best, facolada, picanha and all the skewered meats, the fried plantains and all the salads will make your dinner fantastic. The cocktails are sublime. Wide open spaces.
Giuseppe Radatti
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28 Marzo 2024
10,0
I went for the first time with some friends to this Churrascaria located in via Ostiense 182. I must say that the first impression was really exciting.
Cozy place, friendly staff.
Excellent attention to detail.
We started the dinner with truly delicious tastings at the buffet and then moved on to the centerpiece of the dinner with the various types of meat served hot and cut directly here at the table.
A wonderful experience to repeat soon
Stefano Rodari
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26 Marzo 2024
10,0
All very good. Fast service. Friendly waiters.
Antonio Augelli
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25 Marzo 2024
10,0
My wife and I travel a long way to come here. The service is excellent and the staff is friendly and attentive. Above all I would like to mention Lorrain. The owner is also really welcoming. In addition to the quality of the service, the meat is the excellent choice of wines and the low price. Advised
Emanuele Grilli
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24 Marzo 2024
10,0
Ci sono tornata a distanza di quasi 2 anni scoprendo che hanno cambiato gestione.
Ammetto che alcune cose mi sono piaciute ma le altre necessitavano di più cura.
La caipirinha al mango, la banana fritta, i due tagli di manzo uno all'aglio e l'altro al tartufo, l'ananas con la cannella e il pão de queijo mi hanno colpita in positivo.
La picanha è ok così come la Linguiça (salsiccia brasiliana), il tacchino col bacon e la carne ripiena di formaggio (quest'ultimo non si può mangiare).
Le costine alla salsa barbecue sono un no.
Gli antipasti erano sì variegati ma sembrava che mancasse il giusto quantitativo di sale e spezie in tutto.
Il pollo alla Stroganoff non mi è piaciuto perché il ketchup usato per la salsa era mezzo acido (e infatti ne ho risentito la notte e il giorno dopo).
L'Escondidinho de Carne non è male ma la quantità di formaggio messo copre tutti i sapori. Gli altri erano ok.
Per 34 euro menù AYCE mi aspettavo una qualità maggiore.
Non credo di tornarci.
Il personale è gentile ma lievemente ansiogeno.
Fate attenzione se prenotate tramite il sito perché a me la mail di conferma non è mai arrivata. Con mooolta fortuna ci hanno fatto sedere dato che eravamo solo in due.
La saletta interna quando si riempie diventa uno stadio. Se non sopportate i rumori forti fatevi mettere all'ingresso.
Giuliyaa
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15 Gennaio 2024
6,0
Ho esperienze analoghe in sudamerica ma mai in Italia. Sono rimasto sorpreso della varieta' di antipasti, vari e di buona fattura con l'immancabile yucca fritta, farofa, fejioada e molto altro. Si deve fare attenzione a non eccedere perche'anche il manzo, come il pollo e le costillitas sono ottimi . L'unica cosa che non mi e' piaciuta sono i tavoli non propriamente stabili e per due/quattro, e se si e' in molti puo' capitare di stare in mezzo che non e' il massimo. Buoni anche i vini come l'attento servizio.
reoldino
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20 Novembre 2023
8,0