A decidedly welcoming place, which brings to mind the flavors of traction and home, with exceptional products that enhance the experience
Guglielmo Imbasciati
.
03 Aprile 2024
10,0
It is a historic place in the area, Cosimo is a super pizza chef, the best pizza ever eaten, low and with excellent quality ingredients, well cooked in a wood oven. Finger-licking starters, first and second courses, typical local dishes
Neapolitan cuisine was a success today too
Guido Martinelli
.
16 Marzo 2024
10,0
Real food from Napoli. Simple but effective. Parmigiana di melanzane, polpette, scarola and beans, pasta al forno, mozzarella, nothing disappoints. And the service is great. And finally do not miss the dessert (pastiera above all) and the coffee.
Raffaele Gricinella
.
14 Marzo 2024
10,0
Excellent food, friendly staff, very busy place. Reservations are required.
Clio Tomassini
.
11 Febbraio 2024
8,0
An exceptionally delicious Italian dinner in a small and nice restaurant. The staff and owners were all very friendly to us and we got a place without having reserved beforehand. Gladly again at any time!
Philipp
.
07 Febbraio 2024
10,0
Truly a special place! Spectacular food... absolutely must try... I will be back soon!!
Alessandro Parati
.
02 Febbraio 2024
10,0
If you are looking for a place to eat well and at a reasonable price in Milan, you will certainly be happy here, classic traditional Neapolitan cuisine, abundant and homemade dishes.
Service and location a little less, but they make up for it with the Genovese.
Marcvs
.
13 Gennaio 2024
8,0
The food was delicious. Very nice owner and nice service!
Maria Spiliotopoulou
.
10 Dicembre 2023
10,0
Cirispaccio è un’esperienza meravigliosa.
Anna arriva al tavolo e porta il sole, oltre alle ricottine, alla mozzarella di bufala ancora calda, al caciocavallo podolico.
Mentre aspettiamo la nostra cena, io e la cara amica a cui sarò sempre grata per avermi fatto scoprire questo locale, siamo interrotte da una spiacevole scenata: alcune food blogger americane sedute fuori si indignano perché è stato detto loro che per la pizza di sabato sera bisogna aspettare mezz’ora.
Indignatevi quando pagate 20 euro per un’insalata plasticosa, non quando siete capitate per miracolo in uno dei migliori ristoranti di Milano: oggi si direbbe cafone, ma preferisco scostumate!
Tornando al cibo: ho assaggiato la miglior parmigiana della vita, cotta al forno a legna e la pasta al forno.
Non c’era più spazio per la pizza ahimè, né per gli ziti alla genovese, visti passare, stupendi.
Un buon motivo per tornare e dopo la cena portarsi via anche qualche specialità come i paccheri ed i pelati che la mia amica mi ha regalato.
Una chicca in questa città che sembra offrire tanto a livello gastronomico ma non sempre vi fa uscire felici dal ristorante
primomaggio77
.
29 Ottobre 2023
10,0
Abbiamo pranzato ieri a mezzogiorno volevamo ringraziarla oltre che per la qualità dei piatti per la sua attenzione e sensibilità. Non aggiungo altro. Grazie ancora
giulialmare
.
20 Ottobre 2023
10,0