Excellent and plentiful food
Good price
Excellent service
Everyone was especially kind
Pamela 🔝🔝👍🏽👍🏽
Michela Lomonaco
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06 Aprile 2024
10,0
We really liked it, the dough is really very good, we will be back..
Luca Manicardi
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26 Marzo 2024
10,0
The pucceria is an excellent place for an informal dinner with family or friends, both the "pucce", a kind of stuffed sandwich of your choice in many ways, and the Pinse, are good and made with quality products, there is also no shortage of delicious ones salads and excellent meat prepared in various ways. The staff is very kind and nice. To try.
Filippo Russo
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20 Marzo 2024
8,0
Perfect personal quality products and so as not to leave the cook the creator of the truly top pucce...
Marco Napoletano
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10 Marzo 2024
10,0
Nice place. Good service. The pinsas are very good. On the other hand, they also know how to ask for a higher price. They must be careful not to exclude themselves from the market.
S. Pellegrino
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05 Marzo 2024
10,0
I gave a 5 for the service even though I didn't receive a suppli carbonaro but it arrived normal, because the staff and above all the lady who served us at the table was very kind, she played along with my complaint about the suppli and in the end she managed to bring it to me
Very nice place
Good food, excellent value for money
The triple malt beer is a little expensive even if the glass is 050
Marco Mastroianni
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02 Marzo 2024
10,0
Bel locale, pucce buonissime, servito gentile ed efficiente. Un posto dove mangiare qualcosa di diverso dal solito panino
vincenzoned
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28 Febbraio 2024
10,0
Per fortuna che ce'era il sig. Dino a darci spago... così oltre a mangiare egragiamente e parecchio, ci siamo fatti anche qualche risata, sana e spontanea!
Mi ha consigliato un vino che avevo degustato pochi mesi prima: un rosè prodotto nel Lazio da una casa molto attenta al biologico e con prodotti fatti con cura e passione avendo parlata direttamente con le figlie che mi avevano raccontato tanto su di loro quindi è starto un paicere trovarlo disponibile... ma il vino, e la birra del Borgo (anche questa ottima) non li cucinano loro ergo passiamo al cibo preprato dalla cucina!!!
Eravamo in 10, due famiglie con rispettive proli maggiorenni (tranne una :-) quindi tra amntipasti e portate il tavolo si è ben differenziato nelle scelte ed abbiamo assagiato più e più piatti... sono rimasto sopreso per la qualità dei prodotti, specie del prosicutto "iberico" di pregiato sapore idem i "paninozzi" al polpo, con gli straccettio con gli hamburgher veramente gustosi: quando i piatti restano vuoiti evidentemente il cibo è ottimo!
Il locale era pieno e nonostante siamo arrivati tra gli ultimi siamo stati serviti senza lunghe pause e con il sorriso: i piatti sono arrivati senza pause interminabili e questo ci ha fatto apprezzare la cena ed il servizio! Peccato per la genziana... :-)
Consigliato!
Ci tornerò per il BIS: mi faccio offrire un amaro buono dal sig. Dino questa volta!!!!
giansanti_u
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23 Febbraio 2024
10,0
Excellent service, friendly, modern and efficient.
Very high quality of food, with above average raw materials... especially pinse, pucce, but also in the main dishes.
The ability in the kitchen is evident... you find it on the plate.
Fragrant bread, well-leavened dough, perfect cooking, delicious vegetables.
Even if the menu contains some very innovative ideas and combinations that tickle the palate (things that are almost impossible to find in Aprilia) I would like the place to definitively become an excellence, even if in the end it already is, given the shortage of offer of the square.
For example, expanding the choice for vegetarians (not that I am one) so that the local traditions are automatically valorised.
Slightly veering the menu towards an even healthier and less fatty cuisine concept.
That's what the pubs of the Middle Ages are for.
Wine list and beers on tap to be expanded a little.
Average price slightly high compared to the fact that we are in the province... you spend on average from 20 to 40 euros... but it's all worth it given the quality of the food and cuisine... and the cost of work and maintenance of a place.
Jovial and pleasant atmosphere.
With flying colours
Aprilia has been the top and a beautiful point of reference for some time now.
Valerio Botticelli
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19 Febbraio 2024
10,0
Un San Valentino tranquillo e super dolce...tutto ottimo ed il tiramisù alle fragole una delizia.
Chiara Coser
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15 Febbraio 2024
10,0