L'Approdo In Campobasso

7,4

Basado en 270 opiniones encontradas en 2 webs


7.4
8.4
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tend

50
Di 206
in Campobasso
4
Di 8
di cucina Pesce in Campobasso

I clienti commentano i loro piatti di...

pesce antipasti pasta cucinato vongole salmone limone spaghetti tonno

Gestione recensioni

Recensioni Nota
Google 161 8.6
Recensioni Nota
TripAdvisor 107 7
A seafood restaurant. All the dishes are delicious and the quantity is satisfying. The pasta noodles are unique and come in many varieties. It's chewy and you can eat any of it. Although it is located in a difficult location, it is a recommended store.
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02 Gennaio 2024
10,0
Esperienza gustativa di prim’ordine! …. a Campobasso, il ns. caro amico, ci consiglia di andare a pranzo in questo bel ristorante di mare Neanche lui ci era mai stato, ma ne aveva sentito parlare molto bene La location nel cuore del centro storico ricorda la tolda di una nave, parquet di teak posato a tolda e balaustre in acciaio nautico per affacciarsi, il mare è presente in ogni dettaglio, nei quadri e negli arredi. I tavoli finemente apparecchiati, sobria e curata la mise en place, ci attende un bel tavolo rotondo per 6 persone ed essendo in 4 siamo stati veramente comodissimi e le portate al centro del tavolo sono state apprezzate e valorizzate di più, grande scelta, complimenti! Chiediamo come facciamo sempre un antipasto crudo e cotto per dare inizio al ns pranzo di auguri di Natale e ci portano, un bel piatto con del salmone marinato, bruschetta con aliciotti marinati ed insalata di polpo, un tripudio di sapori e di freschezza che lascia trasparire un seguito molto importante Sin da subito capisci che la scelta del vino, un ottimo Trebbiano d’Abruzzo di Claudio Cipressi “Le Scoste”, ben freddo nel suo seau a glace, è stato un ottimo compagno a tanta delizia di materie prime freschissime Poi arriva a tavola un vassoio di crudi, ostriche, mazzancolle, carpaccio di tonno al coltello, carpaccio di ricciola al coltello, accompagnati da un profumatissimo mandarino nostrano, appena raccolto a fette con le sue belle foglie e del limone Semplice, anzi minimal ma d’effetto la presentazione, quando il pesce è freschissimo, come in questo caso, parla da solo e non ha bisogno di vezzi o di presentazioni elaborate Mi tocca sporzionare, come sempre, poi fatti i piatti andiamo all’assaggio, spremendo un po’ di succo di mandarino e di limone, che bontà!!! Le mazzancolle sono di una dolcezza indescrivibile, le ostriche si sciolgono in bocca, poi la regina del passo, la ricciola, profumata e delicatamente inaspettata, il tonno sublime, intenso e rotondo Il ns amico vegetariano sta facendo un grande sforzo per noi, ma il salmone ed il tonno proprio non ce la fa a mangiarli, io però mi accingo a sminuzzare a mò di tartare le ultime due fette di tonno, le condisco con mandarino, limone sale e pepe ed un filo di olio evo e non può far altro che assaggiare per non perdersi questo spettacolo, fantastico! Lo Chef che ci viene a trovare x portarci i crudi, si rende conto subito che a che fare con dei buon gustai e ci porta un altro vassoio di tartare di ricciola ed una ciotola di mazzancolle vive che ci sbuccia a tavola. Ha già vinto, ma questo lo sa da tempo, grande presenza e notevole interpretazione di mestiere Il pane fatto in casa ancora caldo ci accompagna appena nel viaggio e mentre chiediamo la seconda bottiglia di Trebbiano, ci portai caldi, una cape sante gratinata, delicatissima e con il pank croccante e non unto, una fetta di calamaro ripieno su letto di friarielli con olive e una melanzana alla parmigiana di mare, tutto perfetto e buonissimo … che vi faccio assaggiare come primo, vi porto un cacio e pepe con le cozze, perfetto, ma arrivate a tavola ci rendiamo conto della particolarità del cacio, non pecorino, ma cacio cavallo stagionato di Frosolone, che ci viene portato a tavola per farcelo piluccare, buonissimo … eravamo già in estasi così, ma poi lui ci dice di avere una cosa speciale, le magnose, alle quali io non so resistere, le pescavo a Otranto sugli scogli di notte, che delizia I miei amici non le conoscevano, ma quando i paccheri con metà magnosa sono arrivati a tavola è stato come tornare a casa di mia madre quando le preparava al sugo per farci le linguine, un piatto da sballo, preparata magistralmente, bravo, bravo, bravo!!!! Non ricordo più quando abbiamo chiesto la terza bottiglia di Trebbiano, ma sono andate via da sole, senza colpo ferire Dopo tanta squisitezza abbiamo chiuso in dolcezza con una selezione di panettoni di alta pasticceria e una altrettanto nobile produzione di rum agricole, J.Bally, Cacique e J.M. Che bel banchetto tra amici, grazie Michele, torneremo molto presto! Complimenti!!
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26 Dicembre 2023
10,0
First-rate tasting experience! …. in Campobasso, our. dear friend, you recommend us to go to this beautiful seaside restaurant for lunch He had never been there either, but he had heard great things about it The location in the heart of the historic center is reminiscent of the deck of a ship, teak parquet laid along the deck and nautical steel balustrades to overlook, the sea is present in every detail, in the paintings and furnishings. The tables are finely set, the mise en place is sober and accurate, a nice round table awaits us for 6 people and as there are 4 of us we were really comfortable and the dishes in the center of the table were appreciated and valued more, great choice, congratulations! We ask how we always make a raw and cooked appetizer to start our Christmas greetings lunch and they bring us a beautiful dish with marinated salmon, bruschetta with marinated anchovies and octopus salad, a riot of flavors and freshness that shines through a very important sequel Right from the start you understand that the choice of wine, an excellent Trebbiano d'Abruzzo by Claudio Cipressi "Le Scoste", very cold in its seau a glace, was an excellent companion to such a delight of very fresh raw materials Then a tray of raw fish arrives at the table: oysters, prawns, tuna carpaccio with a knife, amberjack carpaccio with a knife, accompanied by a very fragrant local mandarin, freshly picked in slices with its beautiful leaves and some lemon The presentation is simple, or rather minimal but effective, when the fish is very fresh, as in this case, it speaks for itself and does not need any flourishes or elaborate presentations I have to portion out, as always, then once the dishes are done we go to taste them, squeezing a little mandarin and lemon juice, how delicious!!! The prawns are of an indescribable sweetness, the oysters melt in the mouth, then the queen of the step, the amberjack, fragrant and delicately unexpected, the sublime, intense and round tuna Our vegetarian friend is making a great effort for us, but he just can't eat the salmon and tuna, but I'm going to chop up the last two slices of tuna like a tartare, season them with mandarin, lemon, salt and pepper and a drizzle of extra virgin olive oil and you can't help but taste it so as not to miss this show, fantastic! The Chef who comes to visit us to bring us the raw fish immediately realizes that he is dealing with gourmets and brings us another tray of amberjack tartare and a bowl of live prawns which he peels for us at the table. He has already won, but he has known this for a long time, great presence and remarkable professional interpretation The still warm homemade bread just accompanies us on the journey and while we ask for the second bottle of Trebbiano, I brought us hot, a scallops au gratin, very delicate and with crunchy and non-greasy pank, a slice of stuffed squid on a bed of broccoli with olives and an aubergine with seafood parmigiana, all perfect and delicious ... which I'll let you taste as a first course, I'll bring you cacio e pepe with mussels, perfect, but when you arrive at the table we realize the particularity of the cheese, not pecorino, but seasoned caciocavallo di Frosolone, which is brought to the table for us to make. nibble, very good ... we were already in ecstasy like this, but then he tells us that he has something special, magnosas, which I can't resist, I used to fish them in Otranto on the rocks at night, what a delight My friends didn't know them, but when the paccheri with half magnosa arrived at the table it was like going back to my mother's house when she prepared them with sauce to make linguine, an amazing dish, masterfully prepared, well done, well done, well done !!!! I no longer remember when we asked for the third bottle of Trebbiano, but they went away on their own, without a shot being fired After so much delicacy we closed on a sweet note with a selection of high quality panettone and an equally noble production of agricultural rums, J.Bally, Cacique and J.M. What a lovely banquet with friends, thank you Michele, we will be back very soon! Compliments!!
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26 Dicembre 2023
10,0
we are a group of friends from Salerno who often plan trips to nearby towns to enjoy the gastronomic delicacies. On 11.29.2023 we went to Campobasso and had lunch at the "l'approdo" restaurant, which was recommended to us for the excellent quality of the food. The welcome received, the quality of the dishes and drinks, the skill of Chef Michele, the kindness and professionalism of the staff all went well beyond our expectations. We were definitely impressed and unanimously placed "the landing" at the top of our current ranking. Thank you again.
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01 Dicembre 2023
10,0
siamo un gruppo di amici salernitani che spesso programmano delle uscite in località viciniori per gustarne le prelibatezze gastronomiche. Il 29.11.2023 ci siamo recati a Campobasso ed abbiamo pranzato al ristorante "l'approdo", segnalatoci per l'ottima qualità del cibo. L'accoglienza ricevuta, la bontà delle pietanze e delle bevande, la maestria dello Chef Michele, la gentilezza e professionalità del personale tutto sono andate ben al di là delle nostre aspettative. Siamo rimasti decisamente colpiti e concordemente abbiamo collocato "l'approdo" in capo alla nostra attuale classifica. Ancora grazie.
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01 Dicembre 2023
10,0
Very welcoming and quiet place. Very friendly and helpful staff. Delicious and plentiful dishes at a fair price. Absolutely recommended!!!
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19 Luglio 2023
10,0
Dove ti senti a casa, coccolato dalle prelibatezze di Michele
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17 Luglio 2023
10,0

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7,4
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Recensioni

La sacrestia

06/04/2024: We ate at this restaurant in Termoli going there blindly, without having read reviews or anything else. It was late and we sat down in the first place we saw. Fair price for what we ate, 75 euros for three for three first courses, a generous shared starter, a dessert, a small carafe of wine and 2 coffees. Pleasant, quiet environment in a small street near the castle. The service was also good, efficient and kind, nothing to say. Some criticisms about the food: the mixed fish starter was good, especially the cold part. While we weren't too satisfied with the former; spaghetti with clams a little too creamy, it seemed like there was a bit of cream inside and the clams were not particularly tasty, we ate much better ones coming from Naples, among other things, where fish is at home. But this is a completely personal opinion, perhaps many people like how they do it. Furthermore, the Sorrento gnocchi were also a little too soft. In short, in general in our opinion the place is not bad, but personally if we return to Termoli and find ourselves eating out, we will look for something else.
02/04/2024: A pleasant discovery, we had lunch here on Easter day. The cuisine is pleasant, excellent flavours. The staff were friendly and helpful. The prices of the dishes are also average. Advised.
7,4
902
Recensioni

Le 4 Vianove

06/03/2024: A good quiet place with efficient service. Not bad food
29/02/2024: A unique place to feel at home, excellent pizzeria with the entire restaurant....in addition to the excellent Forst beer poured like few others can do

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