L'arte del gelato In Corciano

6,7

Basado en 107 opiniones encontradas en 2 webs


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34
Di 76
in Corciano

I clienti commentano i loro piatti di...

gelato

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Recensioni Nota
Google 103 8.6
Recensioni Nota
TripAdvisor 4 8
Informal place, courteous and professional staff, excellent choice of products
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03 Novembre 2023
8,0
Excellent great location staff very friendly and accommodating
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02 Ottobre 2023
10,0
Gelato buonissimo in un borgo a dir poco spettacolare. Possibilità di scegliere gusti molto particolari, segnalo il cioccolato con rum e scaglie di fondente, lo shortbread e il gusto pop corn con caramello salato! Assolutamente consigliato!
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21 Agosto 2023
10,0
Ottima gelateria a Corciano, gelato artigianale veramente buono sia nei gusti classici che in quelli dai nomi alternativi, ragazza gentilissima, prezzi nella norma.
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09 Agosto 2023
10,0

Ristoranti simili a Perugia

6,7
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Recensioni

Primo Amore

10/03/2024: I'm a regular customer of the Primo Amore ice cream shop in the shopping center!! The conventional flavors are excellent, the new products are delicious and interesting!! Super friendly staff ready to welcome and accommodate all my needs I recommend it to you!
09/03/2024: Il sabato pomeriggio è solo Collestrada, e Collestrada è solo PRIMO AMORE!! Tappa fissa da primo amore quando vengo al centro commerciale con i miei amici, solo una parola distingue questa gelateria : QUALITÁ!! Gelato sempre fresco e cremoso, yogurt squisito con tantissime farciture per una infinità di personalizzazioni! I ragazzi sono carinissimi, gentili e disponibili!! Straconsiglio!!
6,7
162
Recensioni

Accipizza

21/01/2024: We met Claudio Capitini and his gastronomy by chance, while passing through Perugia. We were enchanted not only by the quality of what it offers (the ice cream in particular holds up to comparison with any other tasted in much more renowned places in Italy and elsewhere), but by its history and the stories that Claudio generously shares about its ingredients, on suppliers/friends, on his personal history and, more generally, on a correct approach to food production and consumption. These days, it seems like a lot. Thank you again for your welcome and for this precious discovery, we hope to see you again soon.
17/12/2023: I haven't tasted miso soup this good in many years! High quality raw materials: Claudio is a top chef, ready to welcome you and make suggestions. P.S. the artisanal ice cream is amazing, without preservatives or colorings Thank you, Alexander

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