Excellent experience. Palm Sunday 25 March 2024: crowded but the food was excellent. Mussels au gratin, appetizer with excellent fried cod, excellent first courses of the Italian tradition. Desserts (Caprese and apple cake) are superb. You eat well without unnecessary frills and you leave satisfied. The price is adequate for the quality, not expensive. Then a nice walk on the little sea. Strongly recommended.
Rosa Fella
.
06 Aprile 2024
10,0
For lunch in this beautiful, cozy and intimate place, we ordered traditional appetizers, obviously seafood, and it was all well prepared. But what really stood out was the redfish package (which the waiter showed us before preparation) cooked to order. Sublime. Very delicate and refined dish. Absolutely average account. Recommended restaurant.
Simona Paciulli
.
27 Marzo 2024
10,0
I recommend it..... everything was excellent
Cosimo Luccarelli
.
23 Marzo 2024
10,0
Probably the best linguine I've ever eaten, nice place, welcoming and friendly staff.
Livia Caforio
.
22 Marzo 2024
10,0
Posto carino, buona cucina, ben arredato, cucina buona. Prezzi ormai allineati a molti ristoranti della zona. Un posto carino dove sicuro ci ritorno ma nella media degli altri ristoranti. Mi aspettavo qualcosa di più nel numero degli antipasti
Monica M
.
04 Marzo 2024
6,0
Excellent seafood cuisine, very fresh fish and very tasty first courses. Very kind and helpful staff. Excellent for a lunch or dinner based on products from our sea.
Alessandro Di Blasio
.
23 Febbraio 2024
10,0
Place with a calm and relaxing atmosphere, ideal for a family also because the service is quite fast. Very friendly staff and excellent quality food. Advised.
antonio d'oria
.
20 Febbraio 2024
10,0
Quality, professionalism, well-kept environment, the owner always available for the next Calabrian food
Daniele Formoso
.
02 Febbraio 2024
10,0
Pranzo in 6: antipasti di pesce ottimi, primi buoni buoni, secondi idem; ambiente pulito ed accogliente, personale cortese e conto giusto
Paolo Bortolini
.
21 Gennaio 2024
8,0
In occasione del ns anniversario di matrimonio siamo stati a pranzo in questo ristorante che è il ns riferimento quando vogliamo mangiare pesce a Taranto; abbiamo ordinato del baccalà fritto con crema di pomodori come antipasto, a seguire n.2 spaghetti cacio e pepe con tartare di gamberi (fuori menù) e per completare una seppia arrosto con contorno di cipolle caramellate e gamberoni alla catalana; per completare 2 sorbetti al limone e 1 profitterol al cioccolato condiviso; da bere oltre ad acqua 1 bottiglia di prosecco; è stato tutto di ns gradimento, un ringraziamento lo dobbiamo al gentilissimo e professionale Vito che è stato al servizio del ns tavolo; il conto è stato di 95€.
Gaetano R
.
11 Dicembre 2023
10,0