The options for food and wine change regularly and are always delicious. The food always has a depth of flavour that delights. The staff here are kind and accommodating and the ambience is lovely
Georgie
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23 Marzo 2024
10,0
We spent a pleasant evening in this restaurant in the company of a couple of friends.
I must say that after a long time, the venue and the staff have proven to be up to par.
Really good service and quality of food and a relaxed environment.
All this will mean that it won't be long before we return.
Paolo Zanni
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16 Marzo 2024
8,0
We stopped here by chance.
It was the first place we found on the street.
Excellent service,
Comfortable and welcoming place!
From starters to desserts the food is of excellent quality!!
Quality pays off!
And when the quality is there you pay willingly!!!
R Francesco
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02 Marzo 2024
10,0
Mine is meant to be a review for the staff/owners of the restaurant, as we went in to ask for information, in a moment of difficulty. They helped us, very kind, very helpful from the bottom of their hearts.
Giovanna Mol
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19 Febbraio 2024
10,0
Update 2023: Chef Luca no longer works here.
One of my favorite restaurants, fish and more with a strong Sicilian and Mediterranean connotation, Panelle top, breaded anchovies with fabulous hummus, super fried fish.... and then I stop!
A beautiful internal courtyard and large internal room!
Chef Luca excellent!
Ludo Energym
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18 Febbraio 2024
10,0
Perfect evening for Valentine's Day.
Adelaide holds the last available table for us and at the time we want.
Fabulous guys all, very good.
The exceptional menu, fabulous raw food.
I never do reviews but this time it's a duty to share the experience.
Prices appropriate to the offer and quality.
See you soon
Federico Rossi
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15 Febbraio 2024
10,0
Sono stato ieri a pranzo qui con due amici. Il menù è prevalentemente di pesce e le materie prime usate sono di qualità. Il menù è ricercato con rivisitazioni della cucina siciliana. Buoni gli spaghettoni ma incredibilmente sottili per essere "spaghettoni". Forse un po' troppo dolci i bucatini con le sarde. Invece interessante il tris di arancini di antipasto. Molto cortese il servizio e buoni i tempi di attesa nonostante il ristorante pieno. I prezzi sono nella media di quelli del centro di Bologna per i locali analoghi.
spedubec
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11 Febbraio 2024
6,0
Ottima cucina e scelta variegata ed interessante fi pietanze
Antonio Marogna
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26 Gennaio 2024
10,0
Piatti eccezionali, con ingredienti semplici ma combinati bene tra loro facendo esaltare il gusto! Che dire poi del personale, gentilezza e simpatia al top! Consigliatissimo!!
Simona P
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25 Gennaio 2024
10,0
Ieri sera sono venuto con un amico a cena qui perché avevamo voglia di mangiare un po’ di pesce. Partiamo prendendo una calamarata con guazzetto di scampi e vongole, €16, risotto con rana pescatrice, lemon grass e alghe, €15, frittura di calamari e gamberi, €12, panelle €5 e calamaro ripieno di primo sale e mollica con bieta e salsa al limone,€23. Allora devo dire che nel complesso mi è piaciuto tutto, e sinceramente non me l’aspettavo, poi se proprio devo fare qualche critica posso dire che il risotto poteva essere un po’ più ristretto perché c’era un acquetta sul fondo ed il calamaro che c’erano 3 pezzi ripieni piccolini che sinceramente a €23 mi sembra un po’ esagerato. Poi servizio lento, molto lento eppure non era piena la sala, anzi all’inizio eravamo solo in 3 tavoli, totale 87€.
FerraTralla
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21 Novembre 2023
8,0