It's always a certainty, the pizzas are delicious
Siriana Somigli
.
31 Marzo 2024
8,0
Very welcoming, excellent value for money. I recommend booking
Anna Ruggiano
.
24 Marzo 2024
8,0
Perfect Italian food. One of the best we’ve had. The people are very kind too and service is great. We went there again the next day, unfortunately it was their off day. Grabbed some of their homemade pizza sauce.
Nelson Philip Fernandes
.
19 Marzo 2024
10,0
The carbonara with Calabrian style is extraordinary.
Morena Bondi
.
12 Marzo 2024
8,0
Good pizza, thin and full of ingredients.
Maybe a little too tasty.
Service a little slow for the pizzas, after the starters.
Overall pleasant place.
Filippo Campolmi
.
11 Marzo 2024
6,0
Intimate and pleasant place, traditional recipes and lots of delicious pizza 😋 I recommend
Andrea Menichini
.
07 Marzo 2024
10,0
I have been frequenting Pizzeria Cinzia since 1980 and I have seen their evolution, a wonderful family, now I go a little less but it remains my favourite, I see my memories in their rooms, the food is excellent and the pizza is super, they are very well organised, greetings to everyone and a hug to Maria and Pasquale, (I renamed him Dante😲) Anna ❤️
Anna Bertolli
.
03 Marzo 2024
10,0
Very pleasant environment. The pizza is fabulous, even if I expected a more intense spiciness, but I understand that I have asbestos in my mouth and don't worry much.
The dessert was also very good.
Overall, I highly recommend it.
Federico Tidda
.
18 Febbraio 2024
10,0
Cena del 31 Dicembre. Nonostante il ristorante pieno zeppo, la qualita' per noi e' rimasta davvero eccellente. Buonissimo l'antipasto di mare; buonissima la pizza con mozzarella di bufala. Stra-buono anche il dolce. Sara' che ci siamo affezionati, sara' che i prodotti sono davvero buonissimi, ma ribadiamo che questa pizzeria e' la nostra preferita e per noi la migliore. Grazie mille a Cinzia, Marco ed a tutto il Team. Sorrisi e bonta' da non perdere. Diego e Cinzia
Diego M
.
03 Febbraio 2024
10,0
Pizzeria nel quartiere dell'Isolotto senz'altro da consigliare. Qui siamo fuori dai percorsi turistici del centro storico, dove le pizzerie nascono ormai come i funghi dopo la pioggia. L'ambiente è familiare, senza fronzoli. Cucina calabrese ruspante e di sostanza. La fanno da padroni peperoncino e nduia (ma solo su richiesta). Complimenti a tutto lo staff. In particolare a Francesco, novello Pico della Mirandola, che unisce simpatia e memoria non da poco. Prendendo un gran numero di ordinazioni senza scrivere alcunché.
AndreaMisuri
.
22 Ottobre 2023
10,0