The trio of tartare is excellent
Matteo Tromby
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06 Aprile 2024
8,0
The best meal in Italy. A must to visit!!
Mavis Toh
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03 Aprile 2024
10,0
Amazing place, my trusted restaurant to enjoy a great Fiorentina and great wine. Starters are amazing, and for the rest of the menu I strongly reccomend the Fiorentina. As this is my trusted restaurant for this kind of dish.
Jorge martinez-burgos
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02 Aprile 2024
10,0
We loved the food here so much. We loved Nico who offered us nice and warm service and the restaurant really cared about the taste. We ordered spaghetti and grill. The sauce was really good. It was rich and meaty. The spaghetti was cooked just in time. The meat was really juicy and the smell is actually from the charcoal or wood used. With the crunchiness of the salt flakes, it actually tasted amazing. Even the bread aside was amazing and fantastic. As two Asian guys, we didn’t even know that bread could be this delicious. Crispy outside and soft inside with the smell of wheat. And, finally, we were kindly offered some desserts which we really liked. The orange cake was perfect for the ending. We both ended up too full. We recommend everything we had. And thank you again, Nico. I mean one can really fall in love with Italy after such a meal. By the way, the coffee was good, too.
Silvan
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31 Marzo 2024
10,0
Best restaurant in whole Italy. Great steak, great everything. I can’t find any one in NYC.
Henry Joan
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29 Marzo 2024
10,0
Impeccable service despite the amount of people they are super quick! Maurizio is the best
matilde sala
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26 Marzo 2024
10,0
My friend who usually comes here takes me to try it and let me taste some of their specialties. We take some ossobuco ravioli, filled with ossobuco meat and its sauce, good, but very cork a little too narrow and strong, the ancient pan-fried one, €72, cooked meat yes, similar to seared, very good, also included various vegetables, but I honestly expected something more wow, especially not at that price. The staff was super friendly and very professional, very nice place, a really nice garden and also entirely deserved.
Michele Ferraraccio
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26 Marzo 2024
8,0
Complimenti perché una carne così buona e’ difficile mangiarla . Consiglio la carne Nebraska alla griglia veramente top . Ottimi anche i vini
romantico1900
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19 Febbraio 2024
8,0
Ci sono stato per un compleanno di mia mamma tempo fa. Buone tutte le portate, avrei dato 5 stelle se non ci fosse stato un problema di costo/addebito di una porzione di contorno, patate al forno compresa nel menù secondo la lista, chi ha offerto la cena lo ha fatto notare ma......
Gabriele
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29 Ottobre 2023
8,0
Ritorno dopo molto da tempo da Ribot che frequentavo con una coppia di cari amici, ormai scomparsi, appassionati di cavalli e proprietari di allevamento e di scuderia. Temevo che gli anni trascorsi avessero esaltato il ricordo delle serate e che, quindi, il ritorno si sarebbe trasformato in delusione. Nulla di tutto ciò.
Ribot è sempre Ribot. Popolatissimo di amanti della grande cucina milanese e da un personale premuroso e veloce. Il menu è sempre quello classico, forse arricchito da carni esotiche, comprese quelle, preziose, giapponesi.
Mi limito a un risotto con ossobuco. Ma mi trovo davanti un piccolo capolavoro e a un mistero. L'ossobuco, la parte carnosa intendo, è leggermente brunita, quasi fosse stata realizzata una leggera crosta: ma quando appoggi la forchetta la presunta crosta si sfalda lasciando il posto alla carne morbida e saporita, una delizia.
Anche gli amici con i quali ero a pranzo hanno manifestato entusiasmo per le loro pietanze di carne.
domenicocacopardo
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27 Ottobre 2023
10,0