Ricci Park Hotel In San giorgio del sannio

6,8

Basado en 344 opiniones encontradas en 4 webs


6.7
7.7
6.7
6.7

tend

18
Di 44
in San giorgio del sannio
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Di 4
di cucina Mediterranea in San giorgio del sannio

I clienti commentano i loro piatti di...

pizza ricci dolci antipasti pasta pesce ricotta carne cuore semplice

Gestione recensioni

Excellent fish dishes and pizzas
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06 Aprile 2024
10,0
Superlative pizza, the wholemeal dough is highly recommended. A chef who is very attentive to allergies and intolerances, luckily for me I am lactose intolerant (lactose-free mozzarella is never missing and gluten-free pizza is also excellent, according to celiac friends). The artisanal liqueurs are very interesting. Pleasant atmosphere, you feel at home. Impeccable service.
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05 Aprile 2024
10,0
A fantastic Sunday with family, exquisite food, excellent service, exceptional owners, super recommended
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10 Dicembre 2023
10,0

Ristoranti simili a Benevento

6,7
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Recensioni

La Cantina dei Briganti

04/12/2023: Appena a due minuti dall'incantevole Borgo di S. Agata de' Goti si accede a questo ristorante che, rispetto all'esterno, ha una location accattivante e ben organizzata, con una sala interna dotata di un camino che riscalda il cuore prima dell'atmosfera. I giovani camerieri sono pronti e cordiali, il menù non è troppo vario ma ben concreto con leccornie tipiche del Sannio. Buono l'antipasto, buoni i primi (avrei solo voluto qualche pezzo di carne nelle pappardelle nel ragù di cinghiale), ottima la grigliata di carne (eccellente l'agnello), sufficiente il tiramisù, tutto innaffiato da un buon prosecco. Bagni moderni e tenuti in modo eccellente, piccolo parcheggio interno; rapporto qualità prezzo buono.
15/09/2023: Ristorante molto carino con tavoli anche all’esterno;personale attento e gentile!formaggi e salumi buonissimi,primi(in particolare tagliatelle funghi e salsiccia)altrettanto e bistecca strepitosa!!
6,5
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Recensioni

La Locanda del Borgo

07/12/2023: Una esperienza fantastica… attenzione a tutti i particolari per una serata da ricordare con prodotti del Sannio Abbiamo iniziato con un antipasto con melanzane caramellate cavolo rosso , confetti di bietola, cannolo con zucchine alla scapece e polenta con funghi, poi due antipasti : sfoglia di patate con renette e maionese di soia e poi pane croccante con ricotta guarnito con gaspacho divino. Continuiamo con ravioli alle erbe mantecati al burro di Normandia eccezionali , e poi agnello accompagnato con mousse di carote, cipolle caramellate e mousse di sedano e come dolce semifreddo all’ albicocca e a finire caffè … in tutto questo pane servito caldo e croccante …. Una esperienza spettacolare
02/09/2023: The food and staff here are exceptional and meet what one would expect of a Michelin star experience. They are also friendly and helpful. I needed gluten-free/celiac. All dishes were modified and rebalanced to be GF or a replacement was substituted. In the case of the beef Tartar substitution, I’d happily eat this anytime. If you are not GF, the house-made bread is wonderful, especially with the olive oil grown on property. (You can walk through the olive trees.) if you are GF, you will still get nice, hot, crispy rolls that are soft inside to enjoy with your own olive oil. The first night we had the “Petra” menu of items from the land. When we discussed the wine pairing, the sommelier, Daniele, realized our interest in experiencing wines from Campania and paired accordingly. Our waitress, Fatima, kept an eye on us all night. Glasses stayed full and plates appeared and disappeared in a smooth ballet of presentation and enjoyment. We were impressed enough to return the next night for the “Aqua” menu of items from the sea. It was similarly excellent, and our waiter, Richard, ensured the same competent service we had enjoyed the previous night. The front of the house is overseen by Gabriele who seems to be everywhere at once. He always knew when to check in on a table, check presentation, discuss wines, or just provide a kind word. We saw him work in tandem with Chef Luciano Villani to ensure the kitchen’s products were executed in presentation exactly how the Chef envisioned. Photos follow the courses in the menu photos. These were great evenings with a great staff in a fabulous location. We will happily return.

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