Excellent restaurant serving typical local dishes.
The hot crostini as an appetizer and the messy cappelletti are excellent.
Good quality/price ratio
Ilaria Nebuloni
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31 Marzo 2024
10,0
Genuine Romagna food, courteous and attentive service, well-kept premises, homely atmosphere in the sense of feeling welcomed like you were at your grandmother's house. if you are in the area you must try it!!! trio of excellent first courses for €15 🤩🤩🤩🤩
5 stars
Arianna Rava
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02 Marzo 2024
10,0
Restaurant from times gone by on the main street of Predappio, well looked after, clean and tidy. Punctual and kind service, excellent Romagna cuisine with some very welcome reinterpretations (Del Moro-style potato tortelloni). If you pass by here... stop!
Andrea Martini
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16 Febbraio 2024
10,0
Excellent dinner and the owner extremely kind and very good with his customers. Very fast service and excellent quality. A restaurant you absolutely must try
Beatrice Passaro
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10 Febbraio 2024
10,0
We went for a business lunch, there were 12 of us so the place is also suitable for groups.
We had mixed crostini, different types of pasta, all very good, carpaccio, mixed grill and someone like me had roast veal with a delicious sauce 😋. For the brave, dessert also arrived.
Recommended place!
Alexandra Chiutu
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07 Gennaio 2024
8,0
The place is too dated, it needs renovation. The menu is typical and traditional, the first courses are good. Price quality not proportionate
Marilena Rosetti
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29 Dicembre 2023
6,0
Not a 4.5 star restaurant, service as if you were at a friend's house, normal food
mi va
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06 Dicembre 2023
6,0
Buona cucina. Servizio veloce e premuroso
Renato FIORENTINI
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11 Novembre 2023
8,0
Consigliato da una persona del Posto mi son fidato,nulla da dire affettato e cappellacci molto buoni,la pera ubriacona anche,il servizio e cordialità ottimi
Marco N. (Myww2experience)
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04 Novembre 2023
10,0
Due cose non si discutono: la serietà dei gestori e il fatto che per mangiare una vera fiorentina da almeno 1.2 kg (meno non è cosa seria) dovrete andare in Toscana ma anche lì sarà difficile trovare lo stesso livello di bontà della carne. In questo periodo eccezionali funghi porcini fritti ma senza pastella quindi sembrano profumare di bosco. Buoni i primi come pure il rosso della casa. Sennò i classici rossi di Predappio putroppo alcuni serviti troppo caldi. Occorre sempre la cantinetta per mantenere 16/18°.
Filippo Poggi
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15 Ottobre 2023
10,0