Excellent value for money; scrupulous and rapid customer service. To try!
Roberto Deriu
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03 Aprile 2024
10,0
On a business trip to the city of Faenza, I had dinner in this welcoming place on the evenings of March. Excellent cuisine with generous dishes, attentive and courteous service, good value for money! Highly recommended!
Stefano Conti
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31 Marzo 2024
10,0
This is a place where it is possible to eat very good food, i.e. of excellent quality, with a fairly modest expense, so much so given that it is very popular, I think it is no coincidence.
Onelio Carletti
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11 Marzo 2024
6,0
Cozy place, very friendly staff and reasonable price.
Stefano Merighi
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04 Marzo 2024
10,0
A place that goes against the trend where food is still at the centre: few frills, little fluff, excellent food, generous portions and truly honest prices.
Here you can still have a fish menu for two people, leave the table full and satisfied and pay less than €40. Compliments.
Raffaele Gurioli
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02 Marzo 2024
10,0
Often visited during my business trips to Emilia Romagna. A very characteristic place in Solarolo, the town that gave birth to our talented Laura Pausini. Characteristic and very welcoming restaurant, typical local dishes, well prepared, the products are good, the pasta homemade, the courses are well presented and the quantities are abundant. Attentive and very courteous staff. Whether you are in Emilia Romagna for holidays, work or something else, I recommend you stop by here for dinner too, it's worth it.
Giuseppe Iannarelli
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29 Febbraio 2024
10,0
The food is good and very kind.
kaso xhaferri
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24 Febbraio 2024
6,0
The fried whitebait is excellent
Massimo Stanzani
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21 Febbraio 2024
8,0
Se pretendete un locale ricercato, una cucina elaborata con piatti dai nomi bizzarri, portate modeste e un conto eccessivo, non varcate la soglia di questa trattoria romagnola. Qui troverete un ambiente informale frequentato da una clientela eterogenea soprattutto del posto, piatti semplici chiaramente indicati dal loro nome, porzioni generose e prezzi popolari.
Sia il menu di carne, sia quello di pesce sono ricchi e quotidianamente integrati dai piatti del giorno. La pasta è fatto in casa: abbiamo scelto i tortelli di ricotta burro e salvia e gli strozzapreti panna e salsiccia, entrambi saporiti e abbondanti. Come secondo piatto abbiamo provato le seppie con i piselli, discrete anche se forse un po' troppo delicate. Vino sfuso rosso nella media, caffè veramente buono (cosa mai scontata in trattoria). Servizio efficiente e veloce, nonostante il locale fosse affollato già da mezzogiorno.
Il totale di 30 euro ci è parso molto equo soprattutto se si prende in considerazione il recente aumento generalizzato dei prezzi della maggior parte dei prodotti.
L'intuizione è stata giusta, siamo senz'altro intenzionati a ritornare.
LeoPos60
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16 Dicembre 2023
8,0
Va benissimo ci vado tutti i giorni a pranzo tutto ottimo e prezzi veramente onesti... magari il posto dico location potrebbe essere migliore...il posto fuori non esiste.. magari è più invernale come posto..ma provatelo
Francesco Villa
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27 Ottobre 2023
8,0