13/02/2024: Sicuramente il ristorante lavora molto in quanto si trova all'interno di un resort che lavora molto bene.
Nel complesso però devo dire che l'esperienza culinaria non ci ha soddisfatto del tutto.
Antipasto: sformato di zucca, patate e cipolla con patate completamente crude.
Risoni come primo anch'essi indietro di cottura.
Agnello molto buono così come anche da sottolineare un'ottima carta dei vini (favorita dalla condivisione con il ristorante stellato adiacente).
23/01/2024: Excellent restaurant inside the resort, elegant, refined and romantic, you can enjoy a beautiful view of the valley, the menu offers traditional dishes and typical local products, all accompanied by an infinite choice of wines, we enjoyed a selection of cheeses and one of Umbrian cured meats, as a first course, red gnocchi with pecorino and cabbage fondue, cappellacci with parmesan and truffle fondue, as a second course, braised beef and breaded lamb, all accompanied with a glass of red wine, to close a dessert and a coffee, we were very satisfied, as always! the price is appropriate for the place, the quality of the food and the service, Recommended.