⭐️ ⭐️ ⭐️ half past. A place with simple and essential lines, it might seem a bit spartan at first, but the protagonists are actually the people and the pizzas.
The management aims for quality products and you can feel it, the flours used are all semi-wholemeal while the dough can leaven for up to 70 hours. This makes the pizza light and digestible, I can confirm that. I took one with vegetables, particular because you use pumpkin, leek, potatoes and radicchio, instead of the usual courgettes, aubergines and peppers. My husband took one of the pizzas of the month of March, in his case the n.5 with Treviso porchetta, onion, scamorza and fried sage.
The service is kind and helpful, the guys are fast and prepared. We arrived 10 minutes before the peak time and were served quickly, then the tables filled up and there was a bit more waiting but the staff really tried to please everyone as soon as possible...taking into account that there were several large tables, a wood-fired oven and two pizza chefs, I would say they did very well.
We followed the pizzas with desserts. Point in favor, I appreciated that they were made by them, unfortunately, in my opinion, they needed a little more care. The pistachio semifreddo was a little too cold, it was difficult to break the part with the fork, while the pear cheesecake, although good, had a slightly moist bottom and did not mix well with the rest of the filling, continuing to crumble.
I appreciated that there was some background music and not too loud. Sometimes in some places you can't talk due to too much volume.
The small pre-dinner brought to the table together with the drinks was also appreciated, overall a good evening. Fair prices for what you eat.
Federica Ballarin
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03 Marzo 2024
6,0
We got there by chance and I can say we were surprised. Excellent products, good choice of beers, great service.
Matteo Rizzato
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23 Febbraio 2024
10,0
We had dinner at this pizzeria,
At first glance the place isn't very impressive, the place is a bit run down!
The staff were very friendly and the service was fast, even though there were few people in the room. Classic style pizza, very good raw materials, low dough therefore light! It allows you to get one of the desserts they produce (if I understand correctly). These are also very good!
Honest account.
Apart from one small hiccup it was a good experience.
Luca Schiavon
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27 Gennaio 2024
6,0
Questa recensione fa riferimento a due serate, di inizio ottobre e metà dicembre.
In entrambi i casi esperienze positive (tra l'altro nello stesso tavolo davanti i pizzaioli).
Locale che appare rinnovato da poco tempo.
Personale molto disponibile e gentile
Menu di pizze vario con possibilità di scegliere pizze più semplici (e meno costose) e più complesse. Tutte comunque con prodotti di qualità.
Per un amante della birra come me, molto apprezzabile la varietà, specialmente la scelta di birrifici artigianali italiani, alcuni del territorio (in bottiglia). Non scontato il fatto che permettano di assaggiare le birre alla spina, prima della scelta.
Prezzi adeguati e coerenti ai prodotti.
Pizzeria consigliata in cui ritornerò.
lucal8807
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31 Dicembre 2023
10,0
La pizza è molto buona e con ampia scelta, ma il servizio è davvero scadente,
con mezzo locale vuoto abbiamo atteso 15 minuti per fare l'ordinazione e sono arrivate prima le pizze delle bevande.
Il potenziale c'è ma la gestione è da migliorare ....
Matteo R
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05 Dicembre 2023
6,0
Sono stato x la prima volta con degli amici a mangiare una pizza devo dire pizza buona con prodotti freschi e di qualità locale carino personale gentile di sicuro ci ritornerò 👍
Lorenzo Bellini
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24 Novembre 2023
10,0
Pizza buonissima!!! Prodotti sani e di alta qualità con prezzi accettabilissimi! Quando torneremo sicuramente passeremo a mangiare di nuovo😊
lorenzo vedovato
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18 Novembre 2023
10,0
Très bonne soirée en famille dans cette pizzeria qui privilégie les produits locaux. Nous nous sommes régalés et avons trouvé le rapport qualité prix très bon !
Manu Lina
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17 Ottobre 2023
10,0
Leggo con molta tristezza ma anche con ironia le recensioni negative di questa pizzeria. Ma siete pazzi???Le pizze migliori che abbia mai mangiato, passando dalla classica “marinara” e “prosciutto e funghi” alle più gourmet (quella con le fragole questa primavera era WOW!!). Perle ai porci. Pizzeria al giardinetto TOP!!
Paolo De Pra'
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15 Ottobre 2023
10,0
Bellissimo posto, buonissima la pizza e personale giovane e gentile.
Pizze molto diverse dalle solite che si trovano in giro, si sente che gli ingredienti sono ricercati, freschi e genuini.
Prezzi anche medi.
Ottima la birra blanche alla spina!
Devo tornare!
serena mangialardo
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14 Ottobre 2023
10,0