We ate here on our first day in Cossignano. We had pre booked but they didn’t seem to be expecting our party of 9 but soon rearranged some tables. Luckily the owner/chef spoke a little English and explained that there was no menu but he described all the options that he could offer us. We made our selections and the pasta starters soon arrived. Delicious ravioli which was so big that we ended up taking some home. Beef main was thin slices (which we saw quite often in the area) in a gravy but was tasty. We all agreed the food and experience was great. Quite cheap too. Massive dining room and only a few tables eating but would recommend if in the area.
Locale storico alle porte del paese di Cossignano. All'interno è stato mantenuto l arredamento e lo stile *paesano*, con foto ed oggetti di una volta . Gestione a conduzione familiare, accoglienza, cordialità. Piatti ottimi dal sapore autentico. Abbiamo preso il menù fisso a pranzo : pennette allo speak e vodka, tortelli quadrati fatti a mano al sugo di basilico (verificato direttamente lo strumento di preparazione !!),
Secondi: braciola cotta benissimo, petto di tacchino alla mugnaio molto delicato,contorno patate arrosto, pomodori e cipolla, vino, acqua, genziana fatta in casa. Molto cortesi e disponibili i proprietari. Ci torneremo sicuramente e lo consiglieremo ad amici. Un ristorante che riporta nel sapore... del passato
con piatti veraci, tipici, digeribili e di qualità del territorio marchigiano!!