Truly delicious Parma ham, it melted in your mouth. Very light pulled pizza.
Alessandro Bonacina
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06 Aprile 2024
10,0
Restaurant with shop in Fidenza serving typical Emilian cuisine... with a very nice welcoming environment. Typical products on display, from cured meats to cheeses...very kind and professional staff. What can I say, thank you and see you next time.
Alessio Corradin. (o.genovese)
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05 Aprile 2024
8,0
Very good dinner, I tried one of the first tagliolini with culatello, excellent.... My colleagues preferred the second courses, choosing the joke which looked really inviting, I will try it next time.... Furthermore there is also the possibility to eat pizza and have a very rich space dedicated to the purchase of typical local products. I advise
Francesco Alberghini
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25 Marzo 2024
10,0
I've been going to this place for years. I went with a company with a reservation, but unfortunately they forgot about the service! Sin!!
Alida Marangon
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24 Marzo 2024
8,0
Delicious pizza... and all sorts of other things... cheese, ham. Great store!!!! 5 stars
Peter Röttger
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24 Marzo 2024
10,0
It's the second time I've been there. Good place and good food
Grande salone e altri ambienti e bagni un po datati che soffrono del tempo trascorso senza ristrutturazione. A poco serve il robot che raggiunge i tavoli con le portate se i bagni sono ormai poco funzionale e a metà serata non ripuliti. Costi un tantino più alti media per qualità’ da riflettere su sapore, secchezza al palato della pizza. Attesa di sabato con sala colma accettabile e servizio attento e collaborativo! Rumoroso un tantino oltre il giusto di una sala che a momenti ricorda la balera.
eustachiol2013
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03 Marzo 2024
6,0
Just exiting the Fidenza motorway junction. Large but welcoming and well-organised restaurant. Especially for travellers.
Emilian specialties. The platters with fried dumplings and the first courses are recommended.
Honest prices.
sergio belli
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24 Febbraio 2024
8,0
Typical cuisine of the area, but not up to expectations. Tortelli d'erbetta: too much pasta without filling and with a hard consistency. The fried pie is very good. Compliments to the dining room staff who are always ready to meet our needs, an age-old gap in most restaurants. No raising of hands, no shouting under your breath..
Matteo Ricchetti
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12 Febbraio 2024
6,0
Bella sala grande e tavoli ben disposti. Personale gentile (robot compreso).
Arredo tenuto male, si vede che non è stato manutentato. (Tavoli e sedie smaltati ma con vistose ammaccature).
Ho ordinato ravioli di zucca dei quali è difficile valutarne la qualità in quanto scotti e slavati. Una giornata no, anche il caffè non mi è piaciuto.
Insomma, se devo valutare la mia esperienza, darei molto a fatica la sufficienza.
Auguri ai prossimi clienti.
curiosonew
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27 Dicembre 2023
6,0