Delicious food (the Fassona steak is very tender), more than honest value for money, courteous and helpful staff and the owner is kind and friendly (which never hurts). Excellent wines and beers. It's really worth stopping by even if it's not in the center of Genoa.
Emanuele Toselli
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06 Aprile 2024
10,0
Beautiful place, clean and Mr. very very kind behind the counter
Claudia Fasulo
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03 Aprile 2024
10,0
Friendly and helpful staff, I took a Milanese with potatoes. But I would have preferred to find a nice dish of trofie with pesto on the menu... being in Liguria, specifically Genoa. However, I was satisfied and will return ✌️
Pietro Basto
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28 Gennaio 2024
8,0
Had dinner on Saturday evening. Mushroom tagliatelle with cream cheese... heavenly. The cut... space. For those who drink wine there is an infinite choice (I am a teetotaler). Seeing is believing. Very kind and friendly owners
Isabella Delbene
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25 Gennaio 2024
10,0
Excellent little restaurant near the Fincantieri shipyards, tried it twice already, I will definitely go back!
Luigi M. Di Nardo
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17 Gennaio 2024
10,0
Welcoming environment, kind and friendly service, delicious food, exceptional raw materials. We will definitely be back
Silvia Stocchi
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22 Dicembre 2023
10,0
Servizio impeccabile, qualità del cibo ottima, location curata! Una bella scoperta a Sestri Ponente!
Alfonso Palmieri
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05 Dicembre 2023
10,0
Menu moderno, vario ed originale. Servizio impeccabile, carta dei vini azzeccatissima e sommelier (non me ne voglia il gestore se lo definisco così) più che preparato.
Lidia la chef è solo da lodare per la scelta della materia prima e della capacità esecutiva. Andateci e non ve pentirete.
Bravissimi!
Dott. Mario Armando Sirito
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28 Novembre 2023
10,0
Cenato qui con amici, materia prima di ottima qualità. Al mio tavolo abbiamo preso l'asado di fassona e gli hamburgers di saldiccia di Bra, tutto buonissimo. La prossima volta proveremo il pesce. Mi fa piacere segnalare che il vino rosso della casa è molto buono, cosa non sempre scontata. Personale gentile
Occhione
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21 Ottobre 2023
8,0
Come ogni venerdì veniamo a pranzo con il mio collega e ogni volta restiamo sempre piacevolmente soddisfatti!
Oggi abbiamo provato una novità, il “Secreto extra di maiale iberico”….veramente devastante! Fantastico!
Come sempre usciamo dal Marmo veramente appagati!
Massimiliano Z
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20 Ottobre 2023
10,0